LAMOS ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ HİZMETTE

Gazipaşa’da, hizmete başladığı ilk günden beri iş sağlığı ve güvenliğini yasal bir zorunluluk olmaktan çıkarıp bir yaşam tarzı haline getirmeyi amaçlayan Cemile Toprak Özdemir ve Yasin Uysal Gazipaşa’ya ofis açtı.

GÜNCEL 19.11.2022 15:01:00 0
LAMOS ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ HİZMETTE

Lamos Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi, geçtiğimiz günlerde İstiklal Mahallesi Şehit Süleyman Gür Bulvarı Mustafa Uysal İş Merkezinde hizmete girdi. Birimin verdiği hizmetler ile ilgili bilgi veren İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Yasin Uysal, “Birimimizde siz değerli vatandaşlarımıza iş yeri hekimliği, yardımcı sağlık personeli, risk değerlendirmesi, iş güvenliği eğitimleri, acil durum planı, yangın eğitimi ve tatbikatı gibi hizmetleri vermekten onur duyarız” dedi.

HEDEFİMİZ FARK YARATAN TAKIM OLMAYI BAŞARMAK

 Hizmet sürecindeki hedeflerden de bahseden Uysal, “Hedefimiz, bünyemizdeki iş güvenliği uzmanları, tecrübeli iş yeri hekimleri ve sağlık personelleri ile güçlü, dinamik ve fark yaratan takım olmayı başarmaktır” diye konuştu.

“HEDEF RİSKLERİ YOK ETMEK”

Öte yandan İş sağlığı ve güvenliği çalışmaları hakkında bilgiler veren Cemile Toprak Özdemir; “Sadece yasal gereklilikleri yerine getirmek açısından değil, risklere maruz kalabilecek çalışanlar ve ilgili diğer taraflar için, riskleri yok etmek veya en aza indirmek açısından da önem arz etmektedir. LAMOS OSGB, AB uyum sürecinde daha da önem kazanan iş sağlığı ve güvenliği danışmanlık hizmetini, bünyesinde yer alan iş güvenliği uzmanları ile yürütmektedir” dedi.

Sözlerini amaç ve gayelerini açıklayarak sonlandıran Cemile Toprak Özdemir, “Amacımız, iş sağlığı ve güvenliğini yasal bir zorunluluk olmaktan çıkarıp bir yaşam tarzı haline getirmektir” şeklinde konuştu.