LA BOHEME BEACH YENİLİKLERİNE DEVAM EDİYOR

GAZİPAŞA’DA Selinus Sahili’nde faaliyet gösteren La Boheme Beach isimli işletme, her geçen gün düzenlediği farklı organizasyonla ilçeye yeniklik kazandırmaya devam ediyor.

GÜNDEM 8.11.2023 10:58:00 0
LA BOHEME BEACH YENİLİKLERİNE DEVAM EDİYOR

Selcan Kaya Demircioğlu tarafından işletilen Selinus Sahili’nde bulunan La Boheme Beach isimli işletme, geçtiğimiz ağustos ayında ilçe halkının hizmetine açıldı. Faaliyetine başladığı günden bu yana düzenlediği farklı etkinlikler ve organizasyonlarla ilçe halkının ilgisini çeken La Boheme Beach, düzenlediği organizasyonlar ve etkinliklerle ilçe halkını kendisine hayran bıraktı. 

La Boheme Beach sahibi Selcan Kaya Demircioğlu, işletmenin günden güne isminden söz ettirmesini sağlayacak etkinliklere ve farklılık oluşturarak ilgi çeken çeşitli organizasyonlar düzenlemeye devam edeceklerini dile getirdi. İlçe halkını işletmesine davet eden Kaya, müşterilerinin isteklerinin öncelikli planda tutulduğunu söyledi. Müşterilerin, düzenlenen organizasyonlara katılarak eğlenceli ve güzel zaman geçirebilmeleri için çalıştıklarını belirten Kaya, organizasyonlarının devam edeceğini ve farklılık yaratarak, büyümeye devam edeceklerini ifade etti. >Aysel YILDIZ