Tarih: 22.07.2022 15:51

KURSLARA YOĞUN İLGİ

Facebook Twitter Linked-in

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gazi Spor Salonu’nda devam eden kurslarda çocuklar hem spor yapma alışkanlığı kazanıyor hem de sağlıklı bir şekilde büyüme imkanı buluyor.

YÜZME KURSU AÇILDI

Yaz döneminde Gazipaşalıları spora doyurmak için bir branşta kurs açan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, yüzme bilmeyen ve yüzme sporunda kendisini geliştirmek için Gazipaşalı öğrenciler ve gençler için yüzme kursu açtı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yanına monte edilen portatif yüzme havuzunda devam eden kurslar yoğun ilgi görürken kursa katılanlar eğlenerek yüzme öğrenmenin tadını çıkarıyor.

KURSLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Gazipaşa’da 7’den 70’e herkesi spor alışkanlığı kazandırmayı amaçladıklarını belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, özellikle gençler ve öğrencileri devam eden kurslara davet etti. Yüzme, atletizm, basketbol ve okçuluk başta olmak üzere birçok branşta kurs açtıklarını belirten Müdür Ateş, “İl Spor Merkezi Yaz Spor Okulları' kapsamında birçok kurs açtık. Yüzme, atletizm, basketbol, okçuluk, masa tenisi, bisiklet, badminton, voleybol, hentbol, cimnastik, karate, satranç ve güreş sporları kurslarımız devam ediyor. Kurslarımıza katılmak isteyenleri bekliyoruz” dedi.

 YÜZME BİLMEYEN KALMASIN

Açılan yüzme kursuyla ilgili konuşan Müdür Ateş, “Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak açmış olduğumuz ücretsiz yüzme kurslarımız başlamıştır. Kayıt yaptıran çocuklarımızı bekliyoruz. Yüzme bilmeyen kalmasın” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —