Tarih: 17.05.2024 10:11

KUR'AN KURSUNDA YILSONU HEYECANI

Facebook Twitter Linked-in

Diyanet İşleri Başkanlığı Koordinesinde Gazipaşa İlçe Müftülüğü Merkez, Yelda Kahvecioğlu ve Ahmet Tuncer Kur’an kurslarında eğitim gören 4-6 Yaş Grubu öğrenciler, yılsonu etkinliğinde bir araya geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Gazipaşa İlçe Müftüsü Fahri Başar, din görevlileri, öğrenci ve veliler katıldı. 


“İSLAMİYETİ ÇOCUKLARIMIZA SEVDİREREK ÖĞRETİYORUZ”
Miniklerin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Müftü Başar’ın konuşmasıyla devam etti. Başar, 4-6 Yaş Kur’an kurslarının sayısını artırmayı hedeflediklerini belirterek, “Kurslarımız sayesinde İslamiyet’in güzel ahlakını çocuklarımıza sevdirerek ve oyunlarla öğretmeye çalışıyoruz. Geleceğimizi imar edecek çocuklarımızın, maddi ve manevi bakımdan yetişmeleri için çaba sarf eden bütün Kur’an kurslarımızda bu eğitim sürecinde emeği gecen tüm görevlilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu programın gerçekleşmesinde de emek veren ve maddi destek sağlayan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.


MİNİKLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
Gazipaşa İlçe Müftüsü Fahri Başar’ın konuşmasının ardından Merkez, Yelda Kahvecioğlu ve Ahmet Tuncer Kur’an kurslarında eğitim gören 4-6 Yaş Grubu öğrencileri, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı içerisinde öğrendikleri hünerlerini sergiledi. Tiyatro ve sema gösterilerinin de yapıldığı program ilahi dinletisinin ardından sona erdi. >Vildan RENDE

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —