KURALSIZ SÜRÜCÜLERE AF YOK!

GAZİPAŞA’DA trafik ekipleri tarafından yapılan trafik ve asayiş denetiminde sorgulanan 18 araca farklı ihlallerden toplamda 93 bin TL ceza yazıldı, iki araç ise trafikten men edildi.

ASAYİŞ 12.07.2024 09:25:00 0
KURALSIZ SÜRÜCÜLERE AF YOK!

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından ilçenin en işlek caddelerinde ve trafiğin yoğun olduğu noktalarda trafik güvenliğini sağlamak ve kazaları en aza indirebilmek amacıyla yapılan sıkı denetimler devam ediyor. Bu kapsamda; İstiklal Mahallesi Mehmet Oğuz Bulvarı üzerinde polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin de faaliyeti ile dün ve önceki gün toplam 170 araç ve araçlarda bulunan 200 şahsın Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapıldı. 


93 BİN TL CEZA YAZILDI, 2 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
Denetimde yapılan sorgulamalarda tespit edilen eksik evrakı bulunan ve trafik kurallarına uymayarak trafiği tehlikeye sokan 18 araç sürücüsüne farklı ihlallerden toplamda 93 bin TL ceza yazıldı. GBT sorgusu yapılan 200 kişide ise herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Yapılan sorgulamada trafik kanuna aykırı olan 2 araç ise trafikten men edildi. >Aysel YILDIZ

 


Anahtar Kelimeler: KURALSIZ SÜRÜCÜLERE !