KÜÇÜKBALLI, YENİDEN ADAY OLDU

Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde bir kez daha mahallesine muhtar adayı oldu.

GÜNDEM 16.02.2024 09:51:00 0
KÜÇÜKBALLI, YENİDEN ADAY OLDU

31 MART 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesi mahalle muhtarlıkları için ilçede adaylar açıklanmaya devam ediyor. Güneyköy Mahallesi’nde önemli çalışmalara imza atan muhtar Yahya Küçükballı, yeniden muhtar adayı oldu. Geçen 5 yıllık süreçte mahallelilerin büyük sevgi ve takdirini kazanan Muhtar Küçükballı, tecrübesi, bilgi ve birikimiyle mahallesine tekrar hizmet etmeye talip olduğunu belirtti.


“MAHALLEMİZE HİZMET AKTI”
Muhtarlığı döneminde Güneyköy Mahallesi’ne alt yapıdan üst yapıya kadar birçok noktada özellikle de dev sulama projesi gibi yatırımların mahallesine geldiğini ifade eden Küçükballı, yeniden muhtar seçilmesi durumunda yarım kalan hizmetlerin de tamamlanacağını ve mahallesi için tekrar mesai harcamaya devam edeceğini ifade etti.
 

“6 MİLYONLUK PROJE, CAN SUYU OLDU”
Güneyköy Mahalle Muhtarı ve yeni dönem Muhtar Adayı Yahya Küçükballı “Mahalleme şimdiye kadar yapılan bütün yatırımları bütün mahalle zaten biliyor. Hepsini saymam mümkün değil ancak mahallem adına en önemlisi, 2 yıl önce imece usulüyle başlattığımız ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği destekle tamamlanan 6 milyonluk dev sulama projesidir. 470 mahalle sakini tarafından Güneyköy Nohut Yeri Mevkii’ne yapılan ve hayata geçirdiğimiz dev sulama suyu projesi, çiftçilerimize özellikle yaz aylarında en ihtiyaç duydukları dönemde can suyu oldu.” dedi.


S.S GÜNEYKÖY SULAMA KOOPERATİFİ’Nİ FAALİYETE GEÇİRDİ
Aynı zamanda Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği ile S.S Güneyköy Sulama Kooperatifi Başkanlığını da yapan Yahya Küçükballı, çiftçilere destek ve kolaylık sağlamak adına S.S Güneyköy Sulama Kooperatifi’ni 3 yıl önce kurmak için girişimlerde bulunduğunu ve 2023’ün Ağustos ayında ise resmi olarak kurulup, kooperatifin başkanı seçildiğini kaydetti. 


“5 YIL DAHA HİZMET ETMEK İSTİYORUM”
Küçükballı, mahallesine yeniden hizmet etmeye hazır olduğunu belirterek, “Mahalle sakinlerimizin ısrarı ve güveni ile bir kez daha bu kutsal görevi üstlenmek istiyorum. Geçen 5 yıllık süreçte mahallem ile devlet kurumları arasında köprü olarak gelen tüm talepleri gerekli mercilere iletip çözümü ve sonucu noktasında takipte bulundum. Mahallemizin eksikleri tespit edip, ilgililerin çözmesini sağladık. Sağlamaya da devam edeceğiz.


“OYLARINIZA TALİBİM”
Tekrar mahallemizi güzelleştirmek, ihtiyaç ve eksiklikleri gidermek adına sizlerin de desteği ile 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde doğup büyüdüğüm mahalleme tekrar adayım. Mahallemize bir 5 yıl daha bu görevi üstlendi. Tüm mahallemizi bir kez daha bana ve ekibime güvenerek destek vermeye davet ediyorum. Oylarınıza talibim.” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27