“KÜÇÜK PRENS” MİNİKLERDEN TAM NOT ALDI

Gazipaşa Ahmet Tuncer İlköğretim Okulu öğrencileri dün “Küçük Prens” adlı tiyatro oyunuyla buluştu. Gazipaşa Kültür Merkezi’nde sergilenen çocuk oyunuyla minikler doyasıya eğlendi.

GÜNDEM 17.02.2024 10:03:00 0
“KÜÇÜK PRENS” MİNİKLERDEN TAM NOT ALDI

“KÜÇÜK PRENS” adlı tiyatro oyunu, dün Gazipaşalı çocuklar için sergilendi. Gazipaşa Ahmet Tuncer İlköğretim Okulu 2-A sınıf öğrencileri, öğretmenleri İhsan Bilici ile birlikte Gazipaşa Kültür Merkezi’ne giderek sergilenen tiyatro oyununu izledi. Çocukları zaman zaman kahkahaya boğan gösteri seyircilerden büyük alkış topladı. 
 

“AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZIN KÜLTÜREL GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLAMAK” 
Çocukların kültürel gelişimine katkıda bulunmak amacıyla bu tür etkinliklere sınıf olarak katıldığını belirten Gazipaşa Ahmet Tuncer İlköğretim Okulu 2-A Sınıf Öğretmeni İhsan Bilici, “Miniklerimizin hayal dünyalarını zenginleştirmek amacıyla bu tür özel kültürel etkinliklerden yararlanıyoruz. Çocuklarımıza tiyatro sevgisini aşılamak için onları çocuk oyunlarıyla buluşturuyoruz. “Küçük Prens” adlı tiyatro oyununu sınıf olarak izledik ve miniklerimiz birbirinden eğlenceli anlar yaşadılar. Çocuklarımız için kültürel etkinliklerde yer almaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: “KÜÇÜK PRENS” MİNİKLERDEN