Tarih: 25.08.2022 14:14

KRİZ VATANDAŞIN BELİNİ BÜKTÜ

Facebook Twitter Linked-in

İYİ PARTİ Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, gündeme ilişkin yaptığı açıklamada; “Türkiye küresel ekonomik krizi fırsata çeviren en başarılı ülke” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi. Halkın enflasyon nedeniyle sokağa, pazara, çarşıya çıkamadığını belirten Yılmaz, Türkiye’nin küresel ekonomik krizi fırsata çeviren ülke değil, küresel ekonomik kriz nedeniyle para değeri en çok düşen ülke olduğuna vurgu yaptı.

“ÜLKENİN DURUMU SARAYDAN GÜLLÜK GÜLİSTANLIK GÖRÜNÜYOR”

Yıllık enflasyonun temmuz ayı itibariyle yüzde 79.60 olduğuna dikkat çeken Yılmaz, “Cumhurbaşkanı; Türkiye’nin küresel ekonomik krizi fırsata çeviren en başarılı ülke olduğunu söylüyor. Demek ki ülkenin durumu saraydan güllük gülistanlık görünüyor. Küresel ekonomik krizi fırsata çeviren en başarılı ülke denilen Türkiye’de, halkımız sokağa, pazara, çarşıya çıkamaz hale geldi. Hayat pahalılığı, vatandaşların belini büktü. Ekonomik krizde neleri fırsata çevirmişiz çok merak ediyorum” dedi.

“İYİ PARTİ’YLE EKONOMİK KARGAŞADAN ÇIKACAĞIZ”

Ülkenin, plansız ve projesiz bir şekilde yönetildiği belirten İYİ Parti İlçe Başkanı Yılmaz, “Hükümetin ekonomiye dair bir planı, projesi yok. Ülkemizin ekonomisi, Ortadoğu’nun petrol zengini ülkelerinin inisiyatifine bağlı. Ülkemiz, devlet planlaması olmadan, üretimden uzak bir şekilde yönetiliyor. İYİ Parti’nin iktidar olması durumunda, kalkınma planlarımızı devreye sokup, üreterek ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kargaşadan çıkacağız” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ HÜKÜMETİNİN TÜRKİYE’Yİ NE HALE GETİRDİĞİNİ GÖRDÜK”

“Türkiye’de yaşayan her bireyin hakkını İYİ Parti savunacak” diyen Yılmaz, “Son bir yılda ekonomide yaşanan durum ortada. Halkımızın alım gücü, yüzde 300-400 düştü. Bunun nedeni, ülkenin yönetilememesidir. Üreten, sağlam planlamış devlet yatırımları olan bir ülke, ekonomik olarak bu kadar sarsılmazdı. Ak parti hükümetinin Türkiye’yi ne hale getirdiğini son bir yılda tüm gerçekliğiyle gördük. Artık değişimin vakti, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in başbakan olma zamanı geldi” dedi.

“EKONOMİK ÇÖKÜNTÜDEN KURTULUŞUMUZUN REÇETESİ PARTİMİZDE”

Ülkenin İYİ Parti ile kalkınacağını savunan İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, “Partimizin, devlet ve devletçilik politikası ortada… Ekonomik çöküntüden kurtuluşumuzun reçetesi de partimizde. Planlı üretimle, planlı devlet yatırımlarıyla ülkemizi hak ettiği noktaya Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde İYİ Parti hükümeti getirecektir” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —