KRİTİK KARŞILAŞMA BUGÜN

Corendon Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta maçında bugün Yukatel Kayserispor'u Oba'da ağırlayacak. Tugay Kaan Numanoğlu'nun yöneteceği önemli mücadele saat 17.00'de başlayacak.

SPOR 28.12.2022 14:11:00 0
KRİTİK KARŞILAŞMA BUGÜN

SPOR Toto Süper Lig'de 18 puanla 9. sırada yer alan temsilcimiz Corendon Alanyaspor, sezonun ilk hafta içi mesaisi olan 16. haftada bugün 23 puanla 8. basamakta bulunan Yukatel Kayserispor'u ağırlayacak. Kırbıyık Holding Stadyumu'nda saat 17.00'de başlayacak kritik sınavdan 3 puanla ayrılmayı hedefleyen turuncu yeşilli ekip, hafta sonunda Konyaspor deplasmanında kaybettiği 2 puanı telafi etmek ve 3 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sıralamada 5 puan farkla hemen üstünde yer alan Kayserispor ile arasındaki puan farkını da eritmek isteyen Alanyaspor, taraftarlarının desteği ile maçı kazanmayı arzuluyor. Zorlu mücadelenin hazırlıklarını dün yaptığı taktik antrenmanı ile tamamlayan temsilcimiz, kampa girerek bugünkü maç saatini beklemeye başladı.

TEK EKSİK IDRISSA DOUMBIA


Konyaspor'a karşı sarı kart cezasından dolayı forma giyemeyen Alanyaspor'un takım kaptanı Efecan Karaca, Kayserispor'a karşı ilk 11'de sahaya çıkacak. Tam kadro olarak sahaya çıkacak turuncu yeşilli ekipte tek eksik, Konya maçında gördüğü sarı kart ile sınıra ulaşarak cezalı duruma düşen Fildişi Sahilli futbolcu Doumbia olacak. Konuk ekip Kayserispor'da ise sakatlığı devam eden Nurettin Korkmaz ile sarı kart cezalısı Hosseini, mücadelede forma giyemeyecekler.


Anahtar Kelimeler: KRİTİK KARŞILAŞMA BUGÜN