KRAL KOYU'NDA GÖÇÜK MEYDANA GELDİ

GAZİPAŞA’NIN Güneyköy Mahallesi’nde bulunan Delik Deniz olarak bilinen Kral Koyu’nda, aşırı yağışların ardından göçük meydana geldi. Koyun hemen üstünde bulunan kayalık alandan kopan dev kayalar, koyun içine düştü.

GÜNDEM 19.01.2024 17:12:00 0
KRAL KOYU

Gazipaşa’ya yaklaşık 21 kilometre mesafedeki Güney Mahallesi Nohut Yeri mevkiinde bulunan Delik Deniz olarak bilinen Kral Koyu’na özellikle yerli ve yabancı turistler, yoğun ilgi gösteriyor. İlçe için önemli turistik yerlerden birisi olan Kral Koyu’nda, yoğun yağışların etkisiyle göçük meydana geldi. Koyun hemen üstünde bulunan kayalık alandan kopan dev kayalar, koyun içine düştü. Bölgede tehlikenin devam ettiğini belirten Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı, bölgeyi gezmek için ziyaret edecek olanlara dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. 


MUHTAR KÜÇÜKBALLI’DAN UYARI
Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı uyarısında; “Delik Deniz olarak bilinen Kral Koyu’nda yoğun yağışlardan dolayı kaya göçüğü meydana gelmiştir. Delik Deniz’e gezmeye gelecek vatandaşlarımızın, gerek yerlilerimizin gerekse turistlerimizin dikkatli olması gerekmektedir. Lütfen oluşabilecek herhangi bir kaya göçüğü ihtimaline karşı dikkatli olalım” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: ' GÖÇÜK MEYDANA GELDİ