“KÖYDE BİR KARDEŞİM VAR” ZİYARETİ DÜZENLENDİ

Antalya Valisi Hulisi Şahin’in eşi Ebru Şahin, “Köyde Bir Kardeşim Var” projesi kapsamında Karatepe İlkokulu ve Çalıpınar İlkokulu’nu ziyaret etti.

GÜNDEM 1.12.2023 13:40:00 0
“KÖYDE BİR KARDEŞİM VAR” ZİYARETİ DÜZENLENDİ

ANTALYA İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi Koordinesinde yürütülen “Köyde bir Kardeşim Var” projesi kapsamında köy okullarını ziyaret için Gazipaşa’ya gelen Antalya Valisi Hulusi Şahin’in eşi Ebru Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Dal eşliğinde Karatepe İlkokulu ve Çalıpınar İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelip oyunlar oynadılar.


KARDEŞ OKULUN MEKTUPLARINI İLETTİ
Projenin amacı olarak; uzakları yakın eden, öğrenciler arasında kardeşlik ve paylaşma duygularını geliştirmeyi amaçlayan “Köyde Bir Kardeşim Var” kapsamında ilçeye gelen Ebru Şahin, Gazipaşa Akalan İlkokulu öğrencilerinin mektuplarını ve hediyelerini kardeş olarak Çalıpınar İlkokulu öğrencilerine ileterek, öğrencilerin kardeş okullarından gelen mektuplar ve hediyelerle heyecan ve mutluluk dolu anlarına şahit oldu.


EBRU SANATIYLA TANIŞTILAR
Proje kapsamında ayrıca Akalan İlkokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Songül Uysal, Çalıpınar İlkokulu öğrencilerini ebru sanatı ile buluşturarak öğrencilerin kendi ebrularını yapmalarına fırsat verdi. Ziyarette ayrıca Akalan İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri, Ebru Şahin eşliğinde oyunlar oynayıp sosyal etkinlikler yaparak doyasıya eğlendiler. 
 

“ÖĞRENCİLER ARASINDA KARDEŞLİK VE PAYLAŞMA DUYGULARI GELİŞMESİNE KATKI SAĞLIYOR”
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Ebru Şahin’in, proje kapsamında ilçeye gelerek köy okullarını ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Ebru hanımın “Köyde Bir Kardeşim Var” isimli proje için ilçemize gelerek köy okullarını ziyaret etmesi ve öğrencilerle eğlenceli vakit geçirmesi bizleri çok mutlu etti, kendisine ayrıca teşekkür ederiz. Proje kapsamında hedefleri amacına uygun olarak gerçekleştirmeye çalıştık. Bu proje, köy okullarındaki öğrenciler ile ilçe merkezinde bulunan öğrenciler arasında kardeşlik ve paylaşma duyguları gelişmesine katkı sağlıyor. Projeden oldukça memnunuz, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27