KORU'NUN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

.

SPOR 9.09.2024 03:25:00 0
KORU

GAZİPAŞA’YI bu yıl 1. Amatör Küme’de temsil edecek Gazipaşa Koru Spor Kulübü, 15 Eylül’de Kargıcakspor’la ligin ilk maçında kozlarını paylaşacak. Kırmızı-beyazlı temsilcimiz 1. Amatör Küme’ye galibiyetle başlamanın planlarını yapıyor. 

Gazipaşa’da, Yaşar ve Latif Yüceson kardeşler tarafından kurulan Gazipaşa Koru Spor, ilçemizi bu yıl Antalya 1. Amatör Küme’de temsil edecek. Kurulduğu ilk yılında büyük bir başarıya imza atarak, 2. Amatör Küme’de şampiyon olan Gazipaşa temsilcisi, 15 Eylül’de Kargıcakspor’la ligin ilk maçına çıkacak. Yeni sezon ve Kargıcakspor maçının hazırlıklarına devam eden kırmızı-beyazlı temsilcimiz 1. Amatör Küme’ye galibiyetle başlamanın planlarını yapıyor. 

 

İLK MAÇTA RAKİP KARGICAKSPOR

Geçtiğimiz yıl aldığı başarıları 1. Amatör Küme’de de devam ettirmeyi amaçlayan Koru Spor, Kargıcakspor karşısında alacağı galibiyetle lige iddialı bir giriş yapmayı istiyor. 2024-2025 futbol sezonunda güçlü rakiplerle karşılaşacak olan Gazipaşa Koru Spor Kulübü, yapacağı transferlerle takımı güçlendirecek. Kırmızı-beyazlı ekibimiz, Lige yine şampiyonluk parolasıyla çıkacak. 15 Eylül’de Kargıcakspor’la oynanacak mücadelenin oynanacağı stat ve saati, ilerleyen günlerde netleşecek. 

 

“BİR ÜST LİGE ÇIKMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

Gazipaşa Koru Spor Kulübü antrenörlerinden Yaşar Yüceson, alacakları başarılı sonuçlar Gazipaşa’nın adını üst liglerde duyurmayı hedeflediklerini dile getirdi. Her sezon güçlü ve iddialı takımlarla mücadele edeceklerini hatırlatan Yüceson, Gazipaşa halkının vereceği destekle takımı daha güçlü hale getireceklerini belirterek, “1. Amatör Küme’de ilk hafta maçımızı 15 Eylül’de Kargıcakspor’a karşı oynayacağız. Geçtiğimiz sezonda aldığımız başarılı sonuçları, bu sezonda da sürdürüp bir üst lige çıkmak için mücadele edeceğiz” dedi. 

 

“ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”

“Hedefimiz, Gazipaşa Koru Spor’u her yıl bir üst lige çıkararak takımımızın ve Gazipaşa’mızın adını duyurmak olacak” diyen Yüceson, Yeni sezonda güçlü rakiplerle karşılaşacağız. Biz de güçlü ve iddialı bir takımız. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Gazipaşa’nın genç yetenekleriyle sahaya çıkıp, elimizden gelenin en iyisini yapacağız. 1. Amatör Küme’de de başarılı sonuçlar alıp, şampiyon olmak istiyoruz” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: ' HEDEFİ ŞAMPİYONLUK