KORU’DA ASFALT SEVİNCİ

Gazipaşa Belediyesi, Koru'da asfalt çalışması başlattı.

YEREL 20.08.2022 14:57:00 0
KORU’DA ASFALT SEVİNCİ

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Koru Mahallesi’nde asfalt çalışması başlattı. Fevzi Çakmak Caddesi 1, 2, 3, 4 Sokak, Gazi Konut Orta Yol, Dolular Sokak, Helimler Sokak ve Kanal Yolu Sokakta devam eden çalışmaların bir haftada tamamlanması bekleniyor.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek ekipleri “Kolay gelsin” dedi. Başkan Yılmaz’a, CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt, Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Yılmaz, CHP İlçe Yöneticisi Ahmet Karataş ve Koru Mahallesi Muhtarı Volkan Özalp eşlik etti.

“KORU MAHALLEMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN”

Başkan Yılmaz, “Kısa bir süre önce başladığımız asfalt yol çalışmalarımızı tamamlamak için gece gündüz demeden çalışıyor, hizmetlerimize her geçen gün bir yenisini daha ekliyoruz. Asfaltlı yollarımız şimdiden Koru Mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

BELEDİYE UYARDI: ALTERNATİF YOLLARI KULLANIN

Öte yandan Gazipaşa Belediyesi, Koru Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışması nedeniyle ulaşımda aksamaların olabileceğini belirterek, vatandaşlara alternatif yolları kullanmaları için uyarıda bulundu. Belediyeden yapılan uyarıda; “Sevgili Hemşehrilerimiz… Koru Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi 1, 2, 3, 4 Sokak, Gazi Konut Orta Yol, Dolular Sokak, Helimler Sokak ve Kanal Yolu Sokakta asfalt serim çalışmalarımız başlamıştır. Çalışmalarımız bir hafta boyunca devam edecektir. Vatandaşlarımızın güvenli ulaşım sağlamaları için alternatif yolları kullanmalarını rica ederiz” denildi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27