KORUBAŞI'NDAN 5 YIL DAHA YETKİ İSTEDİ

2019 yerel seçimlerini kazanarak 5 yıl Korubaşı Mahalle muhtarlığı yapan Ömer Özel, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerinde de yine yeniden göreve devam edebilmek için seçmenlerinden yetki istedi.

GÜNDEM 28.03.2024 11:39:00 0
KORUBAŞI

Gazipaşa’da Korubaşı Mahallesi’nde önemli çalışmalara imza atan muhtar Ömer Özel, 2019 yerel seçimlerinde muhtarlık yarışını kazanmış ve geçen 5 yıl boyunca mahallesini alt yapıdan üst yapıya kadar birçok noktada hizmetle buluşturmuştu. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde mahallesine yeniden muhtar adayı olan Ömer Özel, Korubaşı’nın sorunlarına çözüm bulmak, belediye ve vatandaşlar arasında köprü olmak için özveriyle çalışmalarına devam etmek istediğini aktardı.


“5 YIL DAHA BANA YETKİ VERİN” 
Yeni dönem muhtar adayı Özel; tecrübesi, bilgi ve birikimiyle mahallesine hizmet etmeye hazır olduğunu belirterek, “Mahalle sakinlerimizin ısrarı ve güveni ile bir kez daha bu kutsal görevi üstlenmek istiyorum. Geçen 5 yıllık süreçte mahallem ile devlet kurumları arasında köprü olarak sizden gelen tüm talepleri gerekli mercilere iletip çözümü ve sonucu noktasında takipte bulundum. Mahallemizin eksikleri tespit edip, ilgililerin çözmesini sağladık. Sağlamaya da devam edeceğiz.


“DOĞUP BÜYÜDÜĞÜM MAHALLEM İÇİN OY İSTİYORUM”
Aynı gönül ile hep beraber mahallemizi güzelleştirmek eksiklerimizi gidermek adına sizlerin de desteği ile 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde doğup büyüdüğüm mahalleme tekrar adayım. Mahallemize bir 5 yıl daha bu görevi üstlenmeye talibim, tüm mahallemizi bir kez daha bana ve ekibimize destek vermeye davet ediyorum. Oylarınızı ve desteğinizi bekliyorum.” diyerek, muhtarlığı kazanması durumunda birlikte hareket edeceği azalarını açıkladı. Korubaşı Mahallesi Muhtar Adayı Ömer Özel, aza listesinin Emre Uğur, Ahmet Dolu, Hasan Salman, Ümit Dönmez, Ali Güzel ve Ahmet Güneş isimlerinden oluştuğunu ifade ederek, kendisi ve ekibi için mahallesinden yetki istedi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: KORUBAŞI' YETKİ İSTEDİ