KORU SPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

KURULDUĞU ilk yılda 2. Amatör Küme’den 1. Amatör Küme’ye yükselme sevinci yaşayan Gazipaşa Koru Spor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

SPOR 19.08.2024 09:28:00 0
KORU SPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Gazipaşa’da, Yaşar ve Latif Yüceson kardeşler tarafından kurulan Gazipaşa Koru Spor, kurulduğu ilk yılında büyük bir başarıya imza atarak, 2. Amatör Küme’den 1. Amatör Küme’ye yükseldi. Aldığı başarılı sonuçlarla ilçeye gurur yaşatan kırmızı-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz günlerde yapılan antrenmanla yeni sezona merhaba diyen temsilcimiz, başarısını 1. Amatör Küme’de de sürdürmeyi amaçlıyor. 


“İDDİALI BİR EKİBİZ”
2024-2025 futbol sezonunda güçlü rakiplerle karşılaşacak olan Gazipaşa Koru Spor Kulübü, yapacağı transferlerle takımı güçlendirecek. Lige iddialı bir giriş yapmayı hedeflediklerini dile getiren Gazipaşa Koru Spor Kulübü antrenörlerinden Yaşar Yüceson, “Yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. Geçtiğimiz sezonda aldığımız başarılı sonuçları, bu sezonda da sürdürüp bir üst lige çıkmak için mücadele edeceğiz. Hedefimiz, Gazipaşa Koru Spor’u her yıl bir üst lige çıkararak takımımızın ve Gazipaşa’mızın adını duyurmak olacak. Yeni sezonda güçlü rakiplerle karşılaşacağız. Biz de iddialı bir ekibiz. Takımımıza yapacağımız takviyelerle gücümüze güç katıp, 1. Amatör Küme’de de başarılı sonuçlar alacağız” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI