KORU SPOR DOLUDİZGİN

KORU SPOR DOLUDİZGİN

GAZİPAŞA’DA kurulduğu günden bu yana ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Gazipaşa Koru Spor Kulübü, kendi evinde konuk ettiği lider Manavgatspor’u tek golle geçti.

Antalya 2. Amatör Küme 4. Grup’ta mücadele eden Gazipaşa Koru Spor, ligde yoluna doludizgin devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana ilçe sporuna yeni bir soluk kazandıran Gazipaşa Koru Spor, ligin 7’nci maçında kendi evinde lig lideri Manavgatspor’u konu etti. Şampiyonluk yolunda önemli bir maça çıkan kırmızı beyazlı ekibimiz, Metehan Dolu’nun attığı golle maçtan 1-0 galibiyetle ayrıldı. Aldığı bu sonuçla liderle arasındaki puan farkını 2 puana düşüren Gazipaşa Koru Spor Kulübü, 18 puanlı Manavgatspor’un ardından 7’nci haftayı 16 puanla 2’nci sırada kapattı. 


TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ
Ligde oynadıkları 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi aldıklarını dile getiren Gazipaşa Koru Spor Kulübü antrenörlerinden Yaşar Yüceson, lig lideri Manavgatspor’u mağlup ettikleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Alınan galibiyeti Gazipaşa halkına hediye eden Yüceson, “Henüz yeni kurulan bir takım olmamıza rağmen, amatör kümede yıllardır yer alan bir takım gibi sahada mücadele ediyoruz. Her maçımıza final maçı gibi çıkıp, sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Bizi bu yolda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve Gazipaşa halkına sonsuz teşekkür ederiz” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK



Anahtar Kelimeler: DOLUDİZGİN