KORSAN TAŞIMACILIĞA YÖNELİK DENETİMLER SÜRÜYOR

ULAŞTIRMA Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, Gazipaşa’da yaz boyunca devam eden yasadışı taşımacılık ve free servis denetimleri için yetkililer ile jandarma ve polis ekiplerine teşekkür etti.

GÜNDEM 7.09.2024 11:57:00 0
KORSAN TAŞIMACILIĞA YÖNELİK DENETİMLER SÜRÜYOR

Gazipaşa’da korsan taşımacılık diye tabir edilen mevzuata aykırı, yetkisiz ve izinsiz olarak yolcu taşıyanlara karşı başlatılan denetimler aralıksız sürüyor. Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik Timleri ve Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Büro Amirliği ekiplerinin iş birliği ile yapılan denetimler dün Gazipaşa Havalimanı yolunda devam etti. Yolcu taşıyan taksi ve servis araçları ile şoförlerin evraklarının kontrol edildiği denetimlerde, yasal düzenleme dışında yolcu taşıyan sürücülere ise cezai işlem uygulandı.

 

“KAYIT DIŞI TAŞIMACILIĞIN ÖNÜNE GEÇİLİYOR”

Denetimlerin turizm sezonu boyunca devam ettiğini belirten Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel kontrollerin yapılmasında emeği geçen yetkililer ile jandarma ve polis ekiplerine teşekkür etti. Yapılan denetimlerle kayıt dışı taşımacılığın da önüne geçildiğine dikkat çeken Tuncel “Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası ve Alanya Şoförler Odası’nın talebiyle Gazipaşa Havalimanı girişi ve çıkışında kayıt dışı ulaşım ve free servis denetimleri yapıldı. Denetimlerde emeği olan Antalya Ulaştırma 6. Bölge Müdürümüz Seyhan Özhanlı, Denetim Şube Müdürü Osman Yavuz ve denetimlerde görev yapan ulaşım denetim memurlarına, polis ve jandarma personellerimize esnaflarımız ve kurumum adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE