KORKMAZ'DAN JANDARMAYA ZİYARET

.

GÜNDEM 6.02.2024 10:12:00 0
KORKMAZ

GAZİPAŞA Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz, Güney İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Karakol Komutanı Astsubay Kademeli Kıdemli Başçavuş İrfan Sarıkaya tarafından karşılan Korkmaz, karakolun sorumluluk alanında kalan bölgenin genel güvenlik ve asayişi hakkında bilgiler aldı.


Gazipaşa’da daha önce Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaparken geçtiğimiz ay ilçeye Cumhuriyet Başsavcısı olarak ataması yapılan Tarık Korkmaz, ziyaret turlarını sürdürüyor. Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz, dün Gazipaşa Güney İlçe Jandarma Komutanlığı’na ziyaret gerçekleştirdi. Burada Karakol Komutanı Astsubay Kademeli Kıdemli Başçavuş İrfan Sarıkaya tarafından karşılan Korkmaz, Sarıkaya’dan karakolun personel durumu, jandarma sorumluluk alanında kalan bölgenin genel güvenliği, asayişi ve yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgiler aldı. 


Ziyaretin sonunda ise Başsavcı Korkmaz, gece gündüz demeden fedakarca görev yapan ve her zaman vatandaşın yanında olan Jandarma personeline çalışmalarında başarılar diledi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: KORKMAZ' JANDARMAYA ZİYARET