KORKMAZ'DAN BÜYÜKAKÇA'YA İADE-İ ZİYARET

GAZİPAŞA Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Büyükakça’ya iade-i ziyarette bulundu.

GÜNDEM 24.01.2024 09:57:00 0
KORKMAZ

Gazipaşa’da daha önce Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Tarık Korkmaz, Hakimler Savcılar Kurulu’nun 21 Aralık 2023 tarihli ve 2445 sayılı İdari Yargı Kararnamesi ile ilçeye Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanmasının ardından bir taraftan makamına yapılan ziyaretleri kabul ederken diğer taraftan da kendisini ziyarete gelenlere de iade-i ziyaretlerde bulunuyor. Korkmaz, dün Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Ali Rıza Büyükakça’ya iade-i ziyaret gerçekleştirdi. 
 

BÜYÜKAKÇA, VAKFIN FAALİYETLERİNİ ANLATTI 
Gazipaşa Kaymakamlığı’na bağlı vakfın genel faaliyetleri hakkında Başsavcı Tarık Korkmaz’a bilgi veren SYDV Müdürü Ali Rıza Büyükakça, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile 2023 yılında ilçede 5 bin 574 vatandaşa toplam 76 milyon 221 bin lira sosyal yardım sağlandığını dile getirerek, SYDV bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu’nun ise son 1 yılda toplam 5 bin 402 faaliyet gerçekleştirdiğini kaydetti.


Karşılıklı sohbet ve istişare şeklinde süren ziyaretin sonunda Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz, Büyükakça’ya çalışmalarında kolaylıklar diledi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: KORKMAZ' BÜYÜKAKÇA' - ZİYARET