KORKMAZ, JANDARMANIN 185'İNCİ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

GAZİPAŞA Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 185. yıl dönümü dolayısıyla Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Akif Çolak’ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 15.06.2024 11:57:00 0
KORKMAZ, JANDARMANIN 185

Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 185. yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz, Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Akif Çolak’ın makamına ziyaret gerçekleştirdi. İlçenin huzur ve güvenliği için birlikte yürüttükleri çalışmaların da konuşulduğu ziyarette Başsavcı Korkmaz, “Jandarma Teşkilatımızın 185. kuruluş yılını kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anar,  kahraman gazilerimize şükranlarımı sunar, görevi başında bulunanlara ve emekli olanlara aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim” diyerek ziyaret esnasında görevi başında bulunan jandarma personellerine de kolaylıklar diledi.


Diyarbakır iline tayin olan Merkez Karakol Komutanı Jandarma Teğmen Emre Cihat Aydemir’e de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Korkmaz, Aydemir’e yeni görev yerinde başarılar diledi. >Vildan RENDE