KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

.

GÜNDEM 23.07.2024 09:37:00 0
KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

GAZİPAŞA Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Büyükakça ile Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, Alanya Sosyal Hizmet Merkez Müdürlüğü Gazipaşa Hizmet Ofisi’nde gerçekleşen koordinasyon toplantısına katıldı.


1 Mart’tan itibaren görevlendirilen 4 personel ile ilçeye hizmet vermeye başlayan Alanya Sosyal Hizmet Merkez Müdürlüğü Gazipaşa Hizmet Ofisi’nde dün koordinasyon toplantısı yapıldı. Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Büyükakça ile Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik’in katılımlarıyla yapılan toplantıda kurumlar arası vatandaşlara fayda sağlayacak konular ve hizmetler ele alındı. Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Gazipaşa Hizmet Birimi Sorumlusu Emre Ay ile diğer personeller de eşlik ettiği toplantıda şu ana kadar 735 vatandaşın hizmet aldığı tespit edildi.


“DANIŞMANLIK VE REHBERLİK HİZMETİ DE VERİYORUZ”
Toplantıya ilişkin açıklama yapan Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik,  “Alanya Sosyal Hizmet Merkez Müdürlüğü Gazipaşa Hizmet Ofisi’nde Kaymakamlık bünyesinde görevlendirilen 4 arkadaşımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Engelli ve evde bakım aylığı, engelli kimlik kartı başvuruları, ekonomik destek ihtiyacı olan vatandaşlarımız ve korunmaya muhtaç olan çocuklarımız ile ilgili işlemler, yatılı bakım merkezi ve kadın hizmetleri ile doğum yardımı konularında vatandaşlarımız hizmet aldı. Bireylerimizin devletin hizmetlerinden daha iyi yararlanmalarını sağlamak için ayrıca irtibat ofisimizde sürekli danışmanlık ve rehberlik hizmeti veriyoruz.” ifadelerini kullandı. 


“VATANDAŞLARIMIZIN ALANYA’YA GİTMELERİNE GEREK KALMIYOR”
Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Büyükakça ise “Alanya Sosyal Hizmet Merkez Müdürlüğü görev alanına giren (evde bakım yardımı, set yardımı, korunma ihtiyacı olan çocuk hizmeti, kadın hizmetleri, engelli kimlik kartı gibi) hizmetler için Alanya’ya gitmek zorunda kalan vatandaşlarımızın bu sorunlarını ortadan kaldırmak amacıyla Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Vefa Birimimizde bir oda,  vakfımızca tahsis edildi ve yine vakfımızca araç gereç desteği verilmekte. Vatandaşlarımız artık Alanya’ya gitmek zorunda kalmadan, İstiklal Mah. Mehmet Oğuz Bulvarı Çetiner İş Merkezi Kat:3 adresinde Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Vefa Birimi içerisinde tahsis edilen alanda Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Gazipaşa Hizmet Ofisi’nde hizmet almaları için vakfımızca gerekli araç gereç büro ekipman gibi destekler de sağlanmaya devam edecek” şeklinde konuştu. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI