Tarih: 24.06.2024 09:47

KOOPERATİF CEYLAN'A EMANET

Facebook Twitter Linked-in

S.S. Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Seçimli Olağan Genel Kurulu cumartesi günü yapıldı. Saat 11.00’de başlayan genel kurul, Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası lokalinde gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Şerafettin Uçan ve geçmiş dönem başkanlarından Fuat Ceylan’ın yarıştığı genel kurulun divan üyeliğine Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, Murat Özgen ve Mahir Özkan seçildi. Divan Başkanlığını Hasan Tuncel’in yaptığı genel kurul, saygı duruşuna durulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Genel kurulda 16 gündem maddesi okundu, oylamaya sunuldu ve karara bağlandı. Görüşülen gündem maddelerinin ardından seçime geçildi. 


FUAT CEYLAN BAŞKAN SEÇİLDİ
102 üyesi bulunan Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin kongresinde 95 oy kullanıldı. Genel kurulda, kullanılan 92 geçerli oyun 59’unu alan Fuat Ceylan kooperatifin başkanı seçildi. Ceylan’ın rakibi Şerafettin Uçan ise 33 oy aldı. Genel kurulda 3 oy ise geçersiz sayıldı. Seçimin ardından Şerafettin Uçan ve kamyoncuların tebriklerini kabul eden Başkan Ceylen, ekibiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 


CEYLAN; “BİRLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”
Seçimi kazanmanın mutluluğunu yaşayan S.S. Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin yeni başkanı Fuat Ceylan, kongreye katılan herkese teşekkür etti. Gazipaşalı kamyonculara en iyi hizmeti vermek için çalışacağını ifade eden Ceylan, “Çok güzel bir genel kurul yaptık. Emeği geçen herkese sonuz teşekkür ederim. Ben ve ekibim, birlik ve beraberliğimizi devam ettirecek, kamyoncu arkadaşlarımıza en iyi hizmeti vereceğiz. Birlik içinde çalışacağız. Ekmeğini uzun yol şoförlüğü yaparak kazanan değerli meslektaşlarımızın bize olan güvenini boşa çıkarmamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Kongreye katılıp, kooperatifimizin demokrasisine sahip çıkan tüm kamyoncu dostlarıma teşekkür ederim” dedi. 
 

UÇAN, “FUAT ARKADAŞIMIZIN ARKASINDA DURUN”
Seçimin ardından konuşma yapan Şerafettin Uçan, kongreye katılan herkese teşekkür ederek, başkanlığa seçilen Fuat Ceylan’ı tebrik etti. Kamyonculara “Fuat arkadaşımızın arkasında durun” diye seslenen Uçan, “Tarafız bir şekilde arkadaşımızın arkasında duralım. Taraflı davranırsak, birlik olamazsak Başkanımızın da yapacağı bir şey olmaz. Hepinize teşekkür ediyorum. Genel kurulumuz herkese hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu. 


İŞTE CEYLAN’IN EKİBİ
Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı olan Fuat Ceylan’ın yönetim listesinde; Mesut Yıldız, Mehmet Dolu, Mustafa Özkan ve Hüseyin Çağlar yer aldı. Denetim kurulunu ise Cihan Üner, Nurettin Özen ve Mahir Özkan oluşturdu. Ali Yaman, Tevfik Aksoy, Erhan Taşar, Alp Can Akyüz ve Hayrettin Üner yönetim kurulu yedek listesinde, Mehmet Yıldız, Kazım Azamat Kalaycı ve Şükrü Ceylan ise denetim kurulu yedek listesinde yer aldılar. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —