KOMUTANLARDAN BAŞSAVCI KORKMAZ'A ZİYARET

.

GÜNDEM 23.07.2024 09:57:00 0
KOMUTANLARDAN BAŞSAVCI KORKMAZ

GAZİPAŞA İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Akif Çolak ile görevlerine yeni atanan Merkez Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Mustafa Sarı ve Güney Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Musa Akça, Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.


Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz’ı İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Akif Çolak ile görevlerine yeni atanan Merkez Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Mustafa Sarı ve Güney Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Musa Akça, ziyaret etti. Başsavcı Korkmaz’ın makamına yapılan nezaket ziyaretinde komutanlar, sorumluluk sahalarında yürüttükleri çalışmalar ve asayiş faaliyetlerine ilişkin Kokmaz’a bilgiler verdi.


Kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Akif Çolak ile Merkez Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Mustafa Sarı ve Güney Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Musa Akça’ya teşekkürlerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi. >Vildan RENDE