KOCABAŞ'TAN ŞAMPİYONLUK MAÇINA DAVET

GAZİPAŞA Belediyespor Kulübü Başkanı Alaattin Yusuf Kocabaş, Gazipaşa halkını pazar saat 14.00’te Gazipaşa Şehir Stadı’nda Konaklı Belediyespor ile oynanacak şampiyonluk maçına davet etti.

SPOR 9.02.2024 09:23:00 0
KOCABAŞ

Antalya 1. Amatör Küme Doğu Grup’ta mücadele eden ve yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Gazipaşa Belediyespor, şampiyonluk hedefine çok ama çok yakın. Ligin son maçında Gazipaşa Şehir Stadı’nda Konaklı Belediyespor ile karşılaşacak olan ekibimiz, maçı kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. 
 

“SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ”
Gazipaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Alaattin Yusuf Kocabaş, Gazipaşa halkını takımımızın şampiyonluk maçına davet etti. “Sen yoksan bir kişi eksiğiz” diyen Kocabaş, “Hafta sonu pazar günü evimizde Konaklı Belediyespor ile şampiyonluk parolasıyla çıkacağımız karşılaşmaya bütün taraftarlarımızı davet ediyor ve takımımız için herkesi tek ses, tek yürek olmaya davet ediyoruz. Takımımızı 90 dakika susmadan, yorulmadan destekleyeceğiz. Hep birlikte başarabilmenin yolu kenetlenmekten geçiyor ve biz kenetlendikçe başaracağımıza ve şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Bütün Gazipaşa’yı şehrimizin takımını sonuna kadar desteklemeye davet ediyoruz, sizlerin desteği olmadan sonuca ulaşamayacağımızın bilincindeyiz” diyerek ilçe halkını maça davet etti. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: KOCABAŞ' ŞAMPİYONLUK MAÇINA DAVET