KOCABAŞ VE ERDOĞAN’DAN PAŞALAR’A PRİM DESTEĞİ

Gazipaşa’da iş insanı Alaaddin Kocabaş ve EMŞAV Gazipaşa İlçe Başkanı Hakan Murat Erdoğan, şampiyonluk yolunda ilerleyen Gazipaşa Belediyesporlu futbolculara prim desteğinde bulundu.

SPOR 4.05.2023 14:52:00 0
KOCABAŞ VE ERDOĞAN’DAN PAŞALAR’A PRİM DESTEĞİ

GAZİPAŞA’DA, KCBŞ Grup sahibi iş insanı Alaaddin Kocabaş ve Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Gazipaşa İlçe Başkanı Hakan Murat Erdoğan, Gazipaşa Belediyesporlu futbolculara prim desteğinde bulundu. Pazar günü oynanacak Şarampolspor hazırlıklarını sürdüren Paşalar’ın antrenmana sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Kocabaş ve Erdoğan, takıma tatlı ikramında bulundu. Futbolculara prim desteği de veren ikili, desteğin ilerleyen süreçte de devam edeceğine dikkat çekti. Gazipaşa Belediyespor’un başarılarından mutlu olduğunu dile getiren Alaaddin Kocabaş, “Başarılarınız bu şekilde devam ederse size arada böyle sürprizlerim olacak. Eğer sezon sonunda şampiyon olursanız, size büyük bir sürprizim olacak. Gereken neyse yapılacak. Sizlere, teknik ekibe ve yönetime başarılar diliyorum” dedi. 

KULÜP TEŞEKKÜR ETTİ

Konuya ilişkin Gazipaşa Belediyespor’dan yapılan açıklamada ise, “Gazipaşa’nın sevilen iş insanlarından KCBŞ Grup sahibi iş insanı Alaaddin Kocabaş ve Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Gazipaşa İlçe Başkanı Hakan Murat Erdoğan bugünkü antrenmanımızı ziyaret ederek tatlı ikramında bulunmuş ve bugüne kadarki başarılarından dolayı tüm takıma prim desteği vermişlerdir. Bundan sonraki süreçte de maddi-manevi desteklerini esirgemeyeceklerini belirtmişlerdir. Yönetim ve futbolcularımız adına teşekkürlerimizi sunarız” denildi.