KOÇ İDDİALI GELİYOR

MUHTARLIĞINI yaptığı Karatepe Mahallesi’ne yeniden muhtar adayı olan Ali Koç, yaylalarındaki içme suyu ve elektrik sorununu çözdüğünü belirterek, yeni dönemde de iddialı projeleri olduğunu açıkladı.

GÜNDEM 5.03.2024 11:32:00 0
KOÇ İDDİALI GELİYOR

31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi, ilçede muhtar adayları arasında rekabet devam ederken, muhtarı olduğu Karatepe Mahallesi’ne yeni dönemde de muhtar adayı olduğunu açıklayan Ali Koç, yaptığı projeleri anlattı. Yeni dönemde muhtar seçildiği takdirde iddialı projelerle yoluna devam edeceğini belirten Muhtar Koç, hizmette daima ileri gideceğini söyledi. Özellikle Karatepe Yaylası’nda yaşanan su ve elektrik sorunu gibi büyük sorunları gidererek önemli projelere imza atan Koç, yeni dönem için tasarladığı projeleri hayata geçirmek ve hizmet yolunda yeni adımlar atmak için mahallelinin desteğini bekliyor. 


“İÇME SUYU SORUNUNU ÇÖZDÜK”
Yaptığı projeler hakkında konuşan Koç; “Karatepe Mahallemize bağlı Akkaya Mevkii’nde yıllardır içme suyu yoktu ve tasarladığımız proje doğrultusunda Akkaya Mevkii’ne içme suyunu taşıdık. Vatandaşlarımızın yıllardır yaşadığı içme suyu sorununu ortadan kaldırdık. Gerçekleştirdiğimiz bu proje mahallemiz açısından büyük bir adım oldu. Muhtar olarak üzerime düşenleri biliyorum ve bir muhtar nasıl olması gerekiyorsa o şekilde hareket etmeye çalışıyorum. Mahallem adına projelerim devam edecek.
 

“YAYLAYA ELEKTRİK ÇIKARDIK”
Yaylamızın en büyük sorunlarından birisi olan elektrik sorununu çözmek için de gerekli yerlerle iletişime geçerek sorunu çözmek için bir proje çizdik. Tasarladığımız proje doğrultusunda da elektrik direklerini gerekli yerlere konumlandırarak yaylamıza elektriği çıkardık. Elektrik sorununu çözmek kendi açımdan oldukça gurur verici oldu. Çünkü elektrik sorunu nedeniyle yaşanan sıkıntılar giderek artış gösteriyordu. Mahallemizdeki sorunları yakından takip ediyorum. Yeni dönemde de alt ve üstyapı konularında çalışmalarımız olacak. Sorunlara çözüm üretmek, halkımıza daha iyi hizmetleri getirebilmek için muhtarlık görevime devam etmek istiyorum” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: İDDİALI GELİYOR