KIZLARDAN BÜYÜK BAŞARI

GAZİPAŞA’DA bu yıl ilk kez lig müsabakalarına katılarak Antalya Gelişim Ligi’nde boy gösteren Gazipaşa Belediyespor Yıldız Kızlar Voleybol Takımı grubun son maçında Manavgat Net Akademi Yıldız Kızlar Voleybol Takımı’nı 3-0la geçti

SPOR 12.12.2022 12:02:00 0
KIZLARDAN BÜYÜK BAŞARI

Gazipaşa Belediyespor bünyesinde 2022-2023 sezonunda Antalya Gelişim Ligi’ne katılan Gazipaşa Belediyespor Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, önemli bir başarıya imza attı. Grup aşamasının tamamlanmasına bir maç kala gruptan çıkmayı garantileyen temsilcimiz, kendi seyircisi önünde Manavgat Net Akademi Yıldız Kızlar Voleybol Takımı’nı konuk etti. Rakibine set vermeden 3-0’lık skorla kazanan filenin yıldız adayları, grubu ikinci sırada tamamladı. Bu yıl ilk kez lig müsabakalarına katılarak Antalya Gelişim Ligi’nde boy gösteren Gazipaşa Belediyespor Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, aldığı başarılı sonuçlarla Gazipaşa’yı gururlandırdı. 

“KIZLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

Alınan başarıdan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Gazipaşa Belediyespor Yıldız Kızlar Voleybol Takımı Antrenörü Ahmet Değirmenci, “Bu yıl ilk sezonumuz olmasına rağmen büyük bir başarıya imza attık. Grup aşamasını ikinci sırada tamamladık ve gruptan çıktık. Antalya’da doğu ilçelerinde iki grup var. Diğer gurubun birincisi ile Antalya’daki en iyi takımların bulunduğu ligde boy göstermek için mücadele edeceğiz. Kızlarımızla gurur duyuyoruz. Çok çalışıp, daha iyi yerlere gelmeyi hedefliyoruz. Ben sporcularımıza, sponsorlarımıza ve takıma maddi manevi destek veren tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Öte yandan maçı izleyerek kızlara destek olan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, sporcuları ve antrenörleri tebrik etti.


Anahtar Kelimeler: KIZLARDAN BÜYÜK BAŞARI