Tarih: 22.09.2022 13:50

KIZLAR YOLUNA EMİN ADIMLA İLERLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Belediyespor bünyesinde 2022-2023 sezonunda Antalya Gelişim Ligi’ne katılan Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlık maçında karşılaştıkları Manavgat Kız Voleybol Takımını mağlup etti.

Antalya Gelişim Ligi fikstürünün açıklanmasının ardından çalışmalarına hız veren Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı, bu sezon aynı ligde karşılaşacakları Manavgat Kız Voleybol Takımı ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Manavgat’ta oynanan ve 3 sette tamamlanan maçı Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı 2-1 kazandı. Rakibi karşısında iyi bir oyuna imza atan temsilcimiz, hafta sonu oynanacak lig müsabakası öncesi moral depoladı.

Takımın yeni sezona iyi bir şekilde hazırlandığına dikkat çeken Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı Antrenörü Ahmet Değirmenci, “Manavgat’ta oynadığımız maçı 2-1 kazandık. Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı, ilçemize yeni bir heyecan getirecek. Bu konuda eminiz. Ayrıca bu hafta sonu Antalya Gelişim Ligi 2022-2023 sezonu resmen başlayacak. İlk hafta Manavgat 60. Yıl Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaşacağız. Ligin ikinci haftasında, kendi seyircimiz önünde Alanya Gençlik Spor Kız Voleybol takımı ile karşılaşacağız. Maçlarımızı Gazipaşa Kapalı Spor Salonu’nda oynayacağız. Maçlarımıza tüm Gazipaşalıları bekliyoruz” dedi.

Değirmenci, “Özellikle Gazipaşa’nın, takımına sahip çıkması gerekiyor. İlçe halkının hem maddi hem de manevi desteğine ihtiyacımız var. Bizi bu yolda yalnız bırakmayan Kulüp Başkanımız Fazıl Görgülü’ye ve yardımcı antrenörümüz Rauf Özdemir’e çok teşekkür ederi” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —