Tarih: 11.11.2022 13:07

KIZLAR YİNE GALİP

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Belediyespor bünyesinde 2022-2023 sezonunda Antalya Gelişim Ligi’ne katılan Gazipaşa Belediyespor Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, çarşamba günü saat 19.00’da Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Yıldız Kızlar Voleybol Takımı’na konuk oldu. Rakibini deplasmanda 3-2 yenmeyi başaran temsilcimiz, ligin üçüncü haftasında üst üste ikinci galibiyetini aldı.

Alanya Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye her iki takımda iyi başladı. Karşılıklı sayıların alındığı birinci setin son bölümünde heyecanlı anlar yaşandı. Temsilcilerimize göre daha konsantre olan Alanya temsilcisi, ilk seti 25-21 kazanarak, durumu 1-0’a getirdi. İkinci sette de heyecan dolu anlar yaşandı. Rakibi karşısında iyi bir mücadele sergileyen Gazipaşa Belediyespor Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ikinci seti 25-22 kazanıp, maçın skorunu 1-1’e getirdi. Üçüncü sette rakibine 25 sayı veren temsilcimiz, bulduğu 21 sayı ile 2-1 geriye düştü. Maçın dördüncü setine iyi başlayan Gazipaşa Belediyespor Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, üst üste aldığı sayılarla farkı açarak seti 25-16 kazanıp, skoru 2-2’ye getirdi. Maçın son setinde de nefes kesen bir mücadeleye imza atan kızlarımız, son seti 15-13 kazanıp, maçtan 3-2 galip ayrıldı.

Gazipaşa Belediyespor Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, rakibiyle cumartesi günü Gazipaşa’da karşılaşmış ve rakibini aynı skorla mağlup etmişti.

“MAÇI RAKİBİMİZDEN DAHA ÇOK İSTEDİK VE KAZANMASINI BİLDİK”

Takımın sahadaki mücadelesinden memnun olduğunu dile getiren Gazipaşa Belediyespor Yıldız Kızlar Voleybol Takımı Antrenörü Ahmet Değirmenci, “Çok güzel bir maç oldu. İki takımda çok iyi mücadele etti. Maçı, rakibimizden daha çok istedik ve kazanmasını bildik. Takımda mücadele eden tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Takımımıza destek veren sponsorlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

MAÇA DAVET ETTİ

Cumartesi günü Gazipaşa’da Manavgat 60. Yüzyıl Yıldız Kızlar Voleybol Takımı’nı konuk edeceklerini belirten Değirmenci, “Cumartesi günü saat 16.30’da Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda Manavgat 60. Yüzyıl Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ile maçımız var. Kızlarımıza destek olmak isteyen herkesi maçımıza davet ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —