KIZLAR SAHAYA ÇIKTI

Gazipaşa Belediyespor bünyesinde 2022-2023 sezonunda Antalya Gelişim Ligi’nde boy göstermeye hazırlanan Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı, Alanya Mask Spor Kulübü ile hazırlık maçına çıktı.

SPOR 13.09.2022 13:30:00 0
KIZLAR SAHAYA ÇIKTI

Gazipaşa Belediyespor bünyesinde 2022-2023 sezonunda Antalya Gelişim Ligi’nde boy göstermeye hazırlanan Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı, sahaya çıktı. Beden Eğitimi Öğretmeni ve Antrenör Ahmet Değirmenci tarafından yeni sezona hazırlanan filenin yıldız adayları, Alanya Mask Spor Kulübü ile yapılan hazırlık maçında ilk kez boy gösterdi. Alanya Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonu’nda oynanan hazırlık maçında dostluk rüzgarı esti.

AYNI KAREDE YER ALDILAR

Centilmenlik ve spor ruhunun aynı anda sahaya yansıtıldığı maç 5 sette tamamlandı. Gazipaşalı ve Alanyalı sporcuların kıyasıya mücadele ettiği hazırlık maçında Alanya Mask Spor Kulübü, Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı karşısında 3-2 galip gelse de dostluğun kazandığı maçın ardından her iki takımın sporcuları birbirlerini tebrik etti. Kulüp temsilcileri ve sporcuların aynı karede yer aldığı hatıra fotoğrafı çektirildi.

“HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Düzenlenen dostluk maçının ardından gazetemize açıklamada bulunan Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı Antrenörü Ahmet Değirmenci, “Her iki takım için güzel bir hazırlık maçı oldu. Bilindiği üzere bu yıl Antalya Gelişim Ligi’nde müsabakalara katılacağız. Hazırlık çalışmalarımız devam ediyor. Emin adımlarla iyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Çocuklarımız haftanın 4 günü Gazipaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Kapalı Spor Salonu’nda çalışmalarına devam ediyor. Lig başladığı zaman tüm halkımızı maçlarımıza davet ediyorum” dedi.

“SPONSORA TEŞEKKÜR ETTİ”

Takıma sponsor olan Ziraat Mühendisi Ömer Yalçın’ın takıma büyük destekler verdiğini kaydeden Değirmenci, “Takım sponsorumuz Ziraat Mühendisi Ömer Yalçın Beye çok ama çok teşekkür ediyorum. Takımımıza verdiği destek bizler için çok önemli. Bunun yanında Gazipaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Fazıl Görgülü ve Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Selçuk Özedmir’e de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu takıma sahip çıkan herkes bizler ve kulüp için çok önemli” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler: KIZLAR SAHAYA ÇIKTI