KIZILGÜNEY'DE ASFALT SEVİNCİ

GAZİPAŞA Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kızılgüney Mahallesi’nde 50 yıl önce açılan fakat asfaltlanmayan yolları, ilk kez asfaltla buluşturuyor.

GÜNDEM 19.07.2024 10:28:00 0
KIZILGÜNEY

Gazipaşa Belediyesi, ilçede asfalt seferberliğini sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kızılgüney Mahallesi’nde 50 yıl önce kullanıma açıldığı halde hiç asfaltlanmayan yolları asfaltla buluşturuyor. Ekipler, vatandaşların kullanım zorluğu yaşadığı yaklaşık 6 kilometrelik yolda hummalı bir çalışma yürütüyor. Mahalle sakinlerinin daha konforlu ve güvenli bir ulaşım sağlaması amacıyla başlatılan bu proje, mahalle halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.


“SIRAYLA VE PLANLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Asfalt serim çalışmalarını Kızılgüney Mahallesi’nde yerinde inceleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Gazipaşa’mızın her köşesine hizmet götürmek için gece gündüz çalışıyoruz. Ekip arkadaşlarımız bugün Kızılgüney Mahallemizde asfalt serimi gerçekleştiriyor. Uzun yıllar önce hizmete açılmış yollarımızı daha konforlu hale getiriyoruz. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinlerimiz daha rahat bir ulaşım imkanına kavuşacak. Belediyemizin imkanlarını en iyi şekilde kullanarak vatandaşlarımızın hayat kalitesini artırmaya, tüm mahallelerimizde sırayla ve planla çalışmaya devam edeceğiz. Yoğun yaz sıcaklarında özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.


MUHTARDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ
Kızılgüney Mahallesi’nde devam eden asfalt serim çalışmalarıyla ilgili konuşan Mahalle Muhtarı Ramazan Tekin, “Mahallemizde 50 yıl önce açılan yollarımız ilk defa asfaltla tanışıyor. Mahalle halkımız çok mutlu oldu. Yollarımızın asfaltlanması, hem mahallemizin ulaşımını kolaylaştıracak hem de yaşam kalitemizi artıracak. Mahalle sakinlerimiz adına, yapılan bu hizmetten büyük bir memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isterim. Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz ve ekibine yaptıkları bu önemli hizmet için çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar” dedi. 


Anahtar Kelimeler: KIZILGÜNEY' ASFALT SEVİNCİ