KILIÇDAROĞLU’NA “YANINDAYIM” DESTEĞİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun partililere seslenerek yaptığı çağrıya Gazipaşalı CHP’liler de destek verdi.

SİYASET 24.09.2022 16:01:00 0
KILIÇDAROĞLU’NA “YANINDAYIM” DESTEĞİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de gerçekleşen CHP TBMM Grubu tarafından düzenlenen 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılışına katıldı. Burada açıklama yapan Kılıçdaroğlu, partililere dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Partililere benimle misiniz? Diye soran CHP lideri, “Şunu da artık bilmek zorundayım… Siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Ama artık karar verelim. Bu hak düşmanlarını beraber yenecek miyiz? Yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz benimle olduğunuzu artık hissetmek istiyorum, sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU’NA DESTEK VERDİLER

Kılıçdaroğlu'nun yaptığı çağrının ardından çok sayıda milletvekili ve belediye başkanı sosyal medyadan destek mesajı yayımladı. Yurt genelinde geniş yankı uyandıran çağrı, Antalya ve Gazipaşa’da da ilgi çekti. konuya ilişkin açıklama yapıp Kılıçdaroğlu’na destek veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gençlerin geleceğe umutla baktığı, kadınlarımızın yüzünün güldüğü, milletimizin huzurlu ve mutlu olduğu, daha aydınlık, daha özgür ve daha adil bir Türkiye için bugün de yarın da Sayın Genel Başkanımızın yanındayım Kemal Kılıçdaroğlu. Cumhuriyetimizin 100. yılında geliyor gelmekte olan” ifadelerini kullandı.

CHP liderine “Yanındayım” mesajı veren CHP Gazipaşa İlçe Başkanlığı, “Sayın Genel Başkanımız, hep yanındaydık, her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise, “Dün, bugün, yarın ve daima, ülkemizin aydınlık geleceğinin umudu, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun her koşulda yanındayım” dedi.

Gazipaşa ve Alanya’da CHP’nin önde gelen isimlerinden olan Diş Hekimi Murat Özçelik, CHP lideri ile beraber çekindiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak Kılıçdaroğlu’na yanındayım mesajı verdi. Özçelik, “Bu ülkenin dürüst, namuslu, mütevazi, nezaketli, sanatı ve sanatçıyı seven, halkçı, hak-hukuk-adalet uğruna bedel ödeyen sizin gibi devlet adamlarına çok ihtiyacı var. Her zaman sizinleyiz Sayın Genel Başkanım. Yanınızdayız” dedi.

Öte yandan, CHP lideri tarafından partililere yapılan çağrının, adaylık açıklaması olarak yorumlanmasına da neden oldu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27