Tarih: 25.05.2023 17:42

“KILIÇDAROĞLU İÇİN MÜCADELEMİZİ VERECEĞİZ”

Facebook Twitter Linked-in

28 Mayıs’ta da hem sandıkların güvenliği hem bu seçimin güvenliği hem de huzurumuz için bizim üzerimize düşen her şeyi yapacağız” dedi. 14 Mayıs’ta yapılan Milletvekili Genel Seçimleri sonucuna göre İYİ Parti’den Antalya Milletvekili olarak meclise giren Av. Uğur Poyraz, Gazipaşa’da partililerle bir araya geldi. İYİ Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Poyraz’ı İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı ve Büyükşehir ve Gazipaşa Meclis Üyesi Mehmet Yüksel, İlçe Başkanı Nazmiye Gül Özgörü ve partililer karşıladı.

“MEMLEKET İÇİN YOLA ÇIKTIK”

“81 ilde hepimiz bu parti kurulduğunda bismillah deyip kararlılıkla ve bir şey olmak için değil, memlekete bir şey olmasını engellemek için yola çıktık.” diyen İyi Parti Genel Sekreteri ve milletvekili Uğur Poyraz, şöyle konuştu: “Çıktığımız yolda da hepimiz birbirimizi tanıdık. Gittiğimiz yol, çıktığımız güzergah ve istikamet başından beri hepimizin ayrı ayrı karar verdiği istikametler. Sonuçlara ilişkin öz eleştiri yapacağımız alanlar var. Denediğimiz metotlar şu; Seçmen değişim istiyor ama değişimden korkuyor. Dolayısıyla seçmenin talep ettiği değişimler ve korktuğu değişimler için ona güven vermemiz gerekiyor. Bunu tek başımıza İyi Parti olarak yapabilir miyiz? Evet yapabiliriz. Ama çıktığımız yol itibariyle süreçte vaatler silsilesini bor matematik üzerine oturttuk. Çünkü Türkiye’nin teknik olarak ihtiyacı olan bu.”

“BİZ ADAM SATMADIK, SATANI DA UNUTMADIK”

Altılı Masa ile ilgili insanlarda endişeler oluştuğunun dile getiren Poyraz, “Bu normal, ortak hareket etme kültürü zordur. Kılıçdaroğlu’nun seçim aşamasına geçtik. Güçlü adayın olduğu tarafta, daha doğrusu cumhurbaşkanı adayının hangi partidense o partiye doğru konservasyon da olabilir. Bunların hepsi öngördüğümüz konular. Biz bugüne kadar adam satmadık ,satanı da unutmadık. Yola çıkarken,  6 Mart itibariyle Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığını, onunla birlikte Sayın Mansur Yavaş ve Sayın Ekrem İmamoğlu’nun cumhurbaşkanı yardımcılıklarını tescilleyerek yola çıktık.” dedi.

“BU MARATONU DOĞRU TAMAMLAMALIYIZ”

28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı 2'nci tur seçiminin önemine değinen Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, “28 Mayıs’ta da hem sandıkların güvenliği hem bu seçimin güvenliği hem de huzuru için bizim üzerimize düşen her şeyi yapacağız. 28 Mayıs’a kadar da sahada bu konuya ilişkin verdiğimiz sözü, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi için bütün mücadeleyi vereceğiz. Sadece bilgi olarak veriyorum; Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın almış olduğu oy %49.5 değil %45’ti. Dolayısıyla bu farkındalığı kararlılıkla taçlandırmak, 28 Mayıs’taki seçimde de elimizden gelen bütün titizlik ve özenle sandıkların güvenliğini sağlamak mecburiyetindeyiz. O yüzden bu maratonu doğru tamamlamamız gerekiyor. Hemen 11 ay sonra belediye seçimleri var. Belediye seçimlerinde de aynı konsantrasyon ve motivasyonla devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

“BERABER YÖNETME KONUSUNDA KARARLIYIM”

Poyraz, konuşmasının sonunda seçmenlere teşekkür ederek şunları söyledi: “Bugüne kadar verdiğiniz mücadele, ortaya koyduğunuz özveri için ben İyi Parti genel sekreteri olarak teşekkür ediyorum. Bu seçimle ilgili 14 Mayıs ile ilgili de Antalya Milletvekili Adayı olarak teşekkür ediyorum. Seçimden sonra da sizlerin emeği, sizlerin desteği ve sizlerin kefaletiyle seçilmiş bir Milletvekili olarak da ayrıca şükranlarımı iletiyorum. Bundan sonraki süreçte de daha istişare,  beraber bu süreci yönetme konusunda da kararlı olduğumu belirtmek istiyorum.” >Haber / Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —