Tarih: 25.04.2023 11:00

KILIÇDAROĞLU GÖNÜLLÜLERİ SAHAYA İNDİ

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA’DA, geçtiğimiz haftalarda ‘Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’ Gazipaşa İlçe Koordinatörü olarak görevlendirilen Ziraat Mühendisi Yavuz Çetin, 14 Mayıs’ta yapılacak 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimine yönelik çalışmalarına hız verdi. Gazipaşa Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’ne katılan ekiple birlikte Gazipaşa’da mahalle mahalle gezen Çetin ve beraberindekiler, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istiyor. 

VATANDAŞLARIN TALEPLERİ DİNLENİYOR

Gazipaşalı vatandaşlarla bir araya gelen Gazipaşa Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, ziyaret ettikleri ve bir araya geldikleri vatandaşların taleplerini dinliyor. Gelen talepleri tek tek not alan gönüllüler, hazırlayacakları raporları Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne gönderecek. Bunun yanında ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizi de değerlendiren Gazipaşa Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, 14 Mayıs seçimlerinde Kılıçdaroğlu’nun neden desteklenmesi gerektiği konularında vatandaşlara bilgi aktarıyor. 

“SAHADAN AYRILMAYACAĞIZ”

14 Mayıs’ta yapılacak 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimine kadar sahadan ayrılmayacaklarını dile getiren Gazipaşa Kılıçdaroğlu Gönüllüleri İlçe Koordinatörü Yavuz Çetin, “Tek amacımız Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na seçimi kazandırmaktır. Seçime kadar sahadan ayrılmayacağız. Çalışmalarımız kapsamında, vatandaşlarımızı ziyaret edip, Sayın Genel Başkanımızın projelerini halkımıza anlatacağız. İçinde bulunduğumuz ekonomik koşullar, hayat pahalılığı gibi birçok konuda halkımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Artık değişim vakti geldi. Halk değişim istiyor. Halk; ekonomik istikrar, huzur, barış ve daha demokratik, tam bağımsız bir Türkiye istiyor. Bunu da 14 Mayıs’ta gerçekleştireceğiz. Geliyor gelmekte olan” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —