KİLECİ'DEN BAĞIŞ TEŞEKKÜRÜ

.

GÜNDEM 15.04.2024 11:48:00 0
KİLECİ

GÜNDES Başkanı Yusuf Kileci, Ramazan ayı dolayısıyla derneğe 68 ailenin fitre bağışında bulunduğunu ve toplam 141 bin 680 TL bağış yapıldığını belirterek “Çocuklarımızı sahiplenebilmek için gösterilen harika dayanışmadan ötürü minnettarlığımızı bildirmekten mutluyuz.” dedi.


Gazipaşalı Üniversitelileri Destekleme Derneği (GÜNDES), öğrencilere can suyu olmaya devam ediyor. Gazipaşalı üniversite öğrencilerini maddi yönden desteklemek amacıyla kurulan derneğe Ramazan ayı dolayısıyla 68 ailenin fitre bağışında bulunduğunu aktaran Başkan Yusuf Kileci, toplam 141 bin 680 TL bağış yapıldığını dile getirdi.  
 

“GÜNDES AİLEMİZE MİNNETTARIZ”
Yapılan bağışların ardından teşekkür mesajı yayınlayan GÜNDES Başkanı Yusuf Kileci, “Çocuklarımızı sahiplenebilmek için gösterdiğiniz harika dayanışmadan ötürü minnettarlığımızı bildirmekten mutluyuz.” dedi. Kileci mesajının devamında: “GÜNDES’in,  fitrelerimizle çocuklarımızı sahiplenme; kimsesizin kimsesi olma ve dayanışma gösterip Gazipaşa çocuklarının eğitimini destekleme; şimdi iyilik yapma zamanı çağrımızı içtenlikle karşıladınız. 


Bir gül istedik, bir gülistan bağışladınız; sizlere minnettarız. İyiliklerinizin, hayırlarınızın hayırlarını göresiniz. Çocuklarımız için 68 GÜNDES ailemizin katılımlarıyla toplam 141 bin 680 TL kaynak bağışladınız. Gazipaşa’mıza sözümüz var: Bağışlarınız, 1 kuruşu bile harcanmadan, tamamı şehrimizin altın çocuklarına eğitim bursu olacaktır. 
 

“AYLIK BURSLARI YÜZDE 90 ARTIRACAĞIZ”
Önümüzdeki eğitim yılında altın çocuklarımızın aylık burslarını yüzde 90 oranında artıracağız. Böylece bağışlarınız 6 altın çocuğumuza daha yaşama sevinci verecektir. Kat edilecek yolumuz uzun, yapılacak işimiz çok ve hepsini sizlerin de gönülden katılımlarınızla, iyiliklerde buluşarak yine birlikte başaracağız. GÜNDES’in ulaştığı ve ulaşacağı bütün iyi ve güzel sonuçların sebebi de sahibi de sizlersiniz, sizlerin değerli varlığınızdır. Çocuklarımızı sahiplenebilmek için gösterdiğiniz harika dayanışmadan ötürü minnettarlığımızı bildirmekten mutluyuz.  Yeni iyiliklerle yeniden buluşmak üzere sizleri saygıyla selamlar; sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, aydınlık ve güzel günlerde mutlu bir ömür dileriz.” ifadelerine yer verdi. >Vildan RENDE

 


Anahtar Kelimeler: KİLECİ' BAĞIŞ TEŞEKKÜRÜ