KİCK BOKSÇULARIMIZ DERECE İÇİN YOLA ÇIKTI

GAZİPAŞA Jujutsu Spor Kulübü kick boks sporcuları, Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Turnuvası’na katılacak. Geçtiğimiz gün Şanlıurfa’ya gitmek için yola çıkan temsilcilerimiz, turnuvada derece yapmak için mücadele edecekl

SPOR 28.01.2023 15:52:00 0
KİCK BOKSÇULARIMIZ DERECE İÇİN YOLA ÇIKTI

Gazipaşa Jujutsu Spor Kulübü’nde spor hayatına devam eden 8 sporcu, Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Turnuvası’na katılacak. 6 bin 500 sporcunun katılımıyla devam eden Türkiye Kick Boks Turnuvası’na farklı yaş kategorisinden 6 bin 500 sporcu katılacak. Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu’nda yapılacak turnuvaya katılan Gazipaşalı sporcular, derece yapmak için mücadele edecekler. 


“İNŞALLAH SONUÇLAR GÜZEL OLACAK”


Gazipaşa’ya madalyalarla dönmek istediklerini dile getiren Gazipaşa Jujutsu Spor Kulübü Başkanı ve Antrenör Mehmet Bülüç, “Şanlıurfa da yapılacak olan Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası için hayırlısı ile yola çıktık. Gazipaşa’mızı temsilen Kulübümüz adına 8 öğrenci katılacaktır. İnşallah sonuçlar güzel olacak. Gazipaşa’ya madalyalarla dönmek istiyoruz. Allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin” dedi.


Anahtar Kelimeler: BOKSÇULARIMIZ DERECE ÇIKTI