KGK’YE GAZİPAŞA’DAN 2 ÜYE DAHA

Gazipaşa’dan ilk üyesini gazetemizin ortağı Geylani Topaloğlu ile yapan Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), gazetemiz ortaklarından Selçuk Öztürk ve gazetemizin deneyimli gazetecisi Emin Şimşek’in üyelik başvurusu kabul edildi.

GÜNCEL 26.08.2022 14:29:00 0
KGK’YE GAZİPAŞA’DAN 2 ÜYE DAHA

 Türkiye, Orta Asya, Kafkaslar, Balkanlar ve Ortadoğu öncelikli olmak kaydıyla, tüm ülkelerde gazetecilerin mesleki, sosyal ve kültürel değerlerini arttırıcı çalışmalar yapmak amacı ile 14 Ekim 2019’da kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), Gazipaşa’dan iki gazetecinin daha üye kaydını onayladı. Manşet Gazetesi ortaklarından Selçuk Öztürk ve Manşet Gazetesi’nin deneyimli gazetecisi Emin Şimşek’in KGK’ye yaptığı üyelik başvurusu kabul edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Öztürk, KGK Kurucu Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’e teşekkür etti. KGK gibi önemli bir oluşumun içinde olmaktan onur duyduklarını belirten Öztürk, “Daha önce, Gazipaşa’dan ilk üyesini gazetemizin ortağı Geylani Topaloğlu ile yapan KGK, Gazipaşa’daki ikinci ve üçüncü üyelerini yine Gazipaşa Manşet Gazetesi’nden yaptı. Yaptığımız başvuru kabul edildi ve kartlarımız elimize ulaştı. Böylesi önemli bir oluşumun içinde var olmak bizleri onurlandırdı. Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Kurucu Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’e teşekkür eder, başarılarının daim olmasını temenni ederim” dedi.


Anahtar Kelimeler: GAZİPAŞA’