KAZANMA SÖZÜ VERDİLER

CHP’den belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusu yapan 9 ismin başvurularını alan CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, seçmene şu sözü verdi: “9 arkadaşımızla omuz omuza, canla başla seçimi kazanana kadar çalışacağız.”

SİYASET 6.12.2023 10:04:00 0
KAZANMA SÖZÜ VERDİLER

31 MART 2024'te yapılacak yerel seçim için hazırlıklarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 21 Kasım’da başlayan ve 2 hafta süren il ve ilçe belediye başkanı ile belediye meclisi aday adaylarının başvururu süreci dün itibariyle sona erdi. Bu süreçte yoğun mesai harcayan CHP Gazipaşa İlçe Başkanlığı’na 9 isim belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulundu. CHP İlçe Örgütü, Gazipaşa Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan Cemburak Özgenç, Turan Gülcan, Ali Haydar Dikmen, Ali Kızılateş, Yavuz Çelik, Deniz Özdemir, Mehmet Ali Yılmaz ve Murat Özçelik’in başvurularını dün saat 14.00’te düzenlediği toplantı ile toplu olarak aldı. Aday adaylığı başvurusu yapan Oya Çalık Başeğmez ise başka bir programı olduğu gerekçesiyle toplantıya katılamadı. Parti binasında yapılan toplantıya CHP’liler yoğun ilgi gösterdi. Kalabalık bir ortamda başvurularını teslim eden CHP’li aday adayları, programın ardından partililerle birlikte basına poz verdi. 


“9 TANE ADAY ADAYI BAŞVURUMUZ VAR”
Toplantıda konuşma yapan CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ecz. Fahri Oğuz, “8 Haziran’dan itibaren partimiz, kongreler sürecini başlattı. Örgüt olarak, mahalle delegeleri seçiminden başladık. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılında değişim umuduyla büyüdük ve bu değişim umudunda önceki Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na emekleri için teşekkür ederiz. Yeni Genel Başkanımız Özgür Özel’in sizlere selamını getirdim. İnşallah aday adaylığından sonra adaylık sürecinde Gazipaşa’da miting sözünü aldık. Belediye başkanlığı için 9 tane aday adayı başvurumuz var. Aday adaylarımız; Cemburak Özgenç, Ali Haydar Dikmen, Turan Gülcan, Oya Çalık Başeğmez, Yavuz Çelik, Ali Kızılateş, Deniz Özdemir, Mehmet Ali Yılmaz ve Murat Özçelik” dedi. 


“EN DOĞRU VE BİLİMSEL KARARI VERECEĞİZ”
Aday adaylığı başvuru sürecinin ardından adaylık sürecinin başladığına dikkat çeken Başkan Oğuz, “Aday adaylarımızın hepsi, seçim sürecinin başladığı andan itibaren tüm sürecimize büyük bir olgunluk ve saygıyla destek verdiler. İlçe yönetimimizin, partimizin, örgütümüzün, genel merkezimizin arkasında saygıyla durdukları için teşekkür ederim. Adaylaşma süreci başladı. Bu sürece dair ilçe yönetimimizin ve ilimizin gerekli girişim ve talepleri olmuştur. En doğru ve bilimsel kararı parti meclisimiz, MYK tarafından verileceğine olan inancımız da tamdır” ifadelerini kullandı.  


“31 MART AKŞAMINA KADAR ÇALIŞACAĞIZ”
Aday olan ismin yanında canla başla çalışacaklarını söyleyen Oğuz, “2019 yerel seçimlerinden çıktığımızda Antalya’yı, Gazipaşa’yı, Ankara’yı, İstanbul’u aldık. 11 tane büyükşehir belediyemizle beraber ülkemizde aslında psikolojik iktidarı aldığımızı görüyoruz. Geçtiğimiz genel seçimlerde ise hayal kırıklığına uğradık. Şimdi ihtiyacımız olan tek şey 2024’te tekrar psikolojik iktidarı almak. Cumhuriyet Halk Partisi olarak psikolojik iktidarı biz alacağız. Bir sonraki genel seçimde en büyük idealimiz olan Cumhuriyetin ikinci yüzyılında CHP’li kadrolarla Türkiye Cumhuriyeti’ni yöneteceğiz. 31 Mart akşamına kadar canla başla seçimi kazanana kadar 9 arkadaşımızla omuz omuza adaylaşan arkadaşımızın yanında çalışacağız” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: KAZANMA VERDİLER