KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ

25 Mart Cumartesi yapılacak olan temayül yoklaması öncesi Ak Parti Antalya Milletvekili Aday Adayları İlçe teşkilat binasında bir araya gelen Gazipaşa Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan,

SİYASET 24.03.2023 12:36:00 0
KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ

“Teşkilatımın en doğru seçimi yapacağından şüphem yok. Gazipaşa’mızdan 3 tane aday adayımızın olması bizim için ayrıca bir mutluluk ve gurur kaynağı olmuştur.” dedi.

AK PARTİ’DE, 13 Mart’ta başlayan milletvekili aday adaylığı başvuru süresinin dün sona ermesinin ardından aday belirleme takvimi işleyecek. AK Parti Genel Merkezi ile il başkanlıklarına başvuran milletvekili aday adayları için 25 Mart Cumartesi günü teşkilat temayül yoklaması yapılacak. Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerinden oluşturulacak alt komisyonlar, milletvekili aday adaylığı başvurularını değerlendirmek üzere çalışmalara başlayacak. Bu komisyonların değerlendirmelerinin ardından nihai karar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık yapacağı üst komisyonda verilecek.

3 ADAY ADAYI OLMASI BİZİM İÇİN GURUR KAYNAĞI

Temayül yoklaması öncesi Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan,  Antalya Milletvekili Aday Adayları ile İlçe teşkilat binasında bir araya geldi. Aday adaylarının kendilerini ve projelerini anlattığı toplantıda Başkan Doğan, Antalya’daki temayül yoklamasında oyunu kullanacağını belirterek “Teşkilatımın en doğru seçimi yapacağından şüphem yok.” dedi. Türkiye Yüzyılı Vizyonu ile ‘Yarın değil hemen şimdi’ diyerek çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren İlçe Başkanı Doğan, şöyle devam etti: “ Teşkilatımızın Ana Kademe Kadın Kolları Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri olarak edindiğimiz bilgi ve intibalar doğrultusunda önümüzdeki cumartesi günü Antalya’daki temayül yoklamasında oylarımızı kullanacağız. Teşkilatımın en doğru seçimi yapacağından şüphem yok. Gazipaşa’mızdan 3 tane aday adayımızın olması bizim için ayrıca bir mutluluk ve gurur kaynağı olmuştur.  İlçemizden çıkan aday adaylarımıza başarılar diliyorum.” 

TEŞKİLATIMIZ EN DOĞRU SEÇİMİ YAPACAK

 “Genel merkezimizin ve SN. cumhurbaşkanımızın en doğru seçimi yapacağını biliyoruz ve Cumhurbaşkanımıza güveniyoruz” diyen Başkan Doğan, şöyle konuştu: “Cumhur ittifakı olarak ülkenin ali menfaatlari için hiç bir çıkar hesabı gözetmeden bir araya gelmiş ülke sevdalarının seçimi açık ara kazanacağından hiç şüphem yoktur. Sadece iktidar ve koltuk hırsıyla bir araya gelen çoklu masa bileşenlerini yüce milletimizin vicdanına havale ediyorum. Zafer inananlarındır. Kazanacağımıza inanıyoruz. Bütün ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27