Tarih: 18.02.2023 17:16

KAZADA ALEVLERİN ARASINDA KALDI

Facebook Twitter Linked-in

Kaza, saat 15.45 sıralarında Korubaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre şehir merkezi istikametinden Korubaşı, Çakmak, Çörüş Grup Yolu üzerinde seyir halinde olan Ulaş A. idaresindeki 07 UT 713 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen K.S.’nin kullandığı 24 DL 012 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Korkunç kazada, motosikleti altına alan otomobil, sürüklenerek yol kenarındaki duvara çarptı. Bu sırada otomobil ve motosiklet alev aldı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü, otomobille motosiklet arasında sıkıştı. 


ALEVLERİN ARASINDA KALDI


Kabusu yaşayan motosiklet sürücüsü, alevlerin arasında kaldı. Çevredeki vatandaşlar ve otomobil sürücüsünün yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılan Ulaş A.’nın vücudunda yanıklar oluştu. 112 Acil Çağrı Merkezine haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa İtfaiye Birimi ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Ulaş A., ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 


ARAÇLAR KULLANILAMAZ HALE GELDİ


İtfaiye ekipleri de alevlere teslim olan araçları söndürmek için müdahale etti. Araçlarda meydana gelen yangın kısa sürede kontrol altına alınıp soğutma işlemi yapıldı. Kazanın ardından araçlarda çıkan yangında motosiklet ve otomobil kullanılamaz hale geldi. 


Jandarma ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —