KAZA YAPAN SİGORTASIZ VE MUAYENESİZ ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

GAZİPAŞA’DA kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kaza ucuz atlatılırken, sigortasız ve muayenesiz olduğu tespit edilen kamyonet 4 bin TL ceza yazılarak trafikten men edildi.

ASAYİŞ 14.08.2024 09:44:00 0
KAZA YAPAN SİGORTASIZ VE MUAYENESİZ ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Kaza, dün saat 11.00 sıralarında Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Prof. Dr. Türkan Saylan Caddesi’nden gelerek Uğur Mumcu Caddesi’ne çıkmaya çalışan Betül G. idaresindeki 07 JJ 209 plakalı otomobil ile Selinus Sahili yönünden ilçe merkezi yönüne seyir halinde olan Ferzi A. idaresindeki 07 CBB 42 plakalı kamyonet çarpıştı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.  Çarpışma sonucu meydana gelen kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, polislerin araç üzerinde yaptıkları sorgulama sonucu 07 CBB 42 plakalı kamyonetin sigortasız ve muayenesiz olduğu tespit edildi. 


TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
Polisler, sigortasız ve muayenesiz olduğunu tespit ettikleri 07 CBB 42 plakalı kamyonetin sürücüsüne sigortasız ve muayenesiz araç kullanmaktan 4 bin TL cezai işlem uyguladı. Ceza yazılan kamyonet ise trafikten men edilerek çekici yardımıyla otoparka çekildi. >Aysel YILDIZ