KAZA SONRASI HASTANEDE HAYATINI KAYBEDEN BAŞÇAVUŞ’A SON GÖREV

KAZA SONRASI HASTANEDE HAYATINI  KAYBEDEN BAŞÇAVUŞ’A SON GÖREV

ANAMUR-GAZİPAŞA D-400 Karayolu’nda kaza yapan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Astsubay Kıdemli Başçavuş İlhan Kesekler, Antalya’da son yolcuğuna uğurlandı.

Aydın'ın Söke ilçesinde cezaevi karakol komutanı olarak görev yapan Jandarma Astsubay 2. Kıdemli Başçavuş İlhan Kesekler, görev için gittiği Mersin'den Aydın'a dönüş esnasında Anamur-Gazipaşa D-400 Karayolu Uçarı-Şayvana mevkiinde kaza yaptı. Aracının devrilmesi sonucu ağır yaralanan Astsubay Kıdemli Başçavuş İlhan Kesekler, bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Anamur Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan kontrollerinin ardından Aydın’da bulunan bir hastaneye sevk edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş İlhan Kesekler tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. 

ANTALYA’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Cenazesi helikopter ile Antalya’ya getirilen şehit Kesekler için öğle vakti Akdeniz Üniversitesi Camisi’nde tören düzenlendi. Törene Vali Ersin Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kurum amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kesekler’in cenazesi, Uncalı Mezarlığı’ndaki şehitlikte defnedildi.