Tarih: 15.07.2024 10:03

KAYMAKAMA VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa Karaköprü Kaymakamlığına atanan Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun için veda yemeği düzenlendi. Programda ilçe protokolünün yanı sıra muhtarlar, kamu kuruluşlarının yöneticileri ve basın mensuplarıyla da vedalaşan Altun, “Gazipaşa’ya yapılabilecek en güzel nasihat; birbirinize güzel davranmanız,  fısıltı gazete işini yani dedikoduyu bırakıp, haberleşmeyi işini layıkıyla yapan gazetecilere bırakmak” dedi.


MÜLKİ İdari Amirler Atama Kararnamesiyle Gazipaşa Kaymakamlığından Şanlıurfa Karaköprü Kaymakamlığına atanan Kaymakam Orhan Altun için önceki gün akşam veda yemeği düzenlendi. Gazipaşa Öğretmenevi’nde tertip edilen yemeğe, Kaymakam Altun ile eşi Bedriye Altun, Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz ile eşi Sulh Hukuk Hakimi Merve Çelik Korkmaz, Gazipaşa Belediyesi Başkan Vekili Cumhur Uğur ile Belediye Başkan Yardımcıları Serkan Özkurt, Adem Kaya, Necdet Ali Şirin ve Selçuk Özdemir, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Büyükakça, şehit aileleri ve gaziler ile ilçe protokolünün yanı sıra muhtarlar, kamu kuruluşlarının yöneticileri ve basın mensupları katıldı. 


“HAKKINIZI HELAL EDİN!”
Veda yemeğinde konuşan Kaymakam Altun, uzun bir süre doğu illerinde hizmet ettikten sonra Gazipaşa’da görev yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Altun, kamu görevlilerinin sürekli yer değiştirebileceğini belirterek “Biz kamu görevlisiyiz. İnsanoğlu fanidir, ama kamu görevlileri daha da fanidir. Çünkü sürekli yer değiştirirler. Yer değiştirmek de kamu düzeninin nizamında vardır. Aramızda bunu tecrübe edenlerimiz de vardır. Gelenler hep gitmek içindir. Bizim de Gazipaşa için görev süremiz doldu. Yine buraya çok değerli bir arkadaşımız atandı. Gazipaşa çok güzel bir ilçe. Burada çok güzel anılarımız birikti. Görev icabı tabi ki kırdıklarımız olmuştur, devletin adına karar almamız gerektiği için. Ama şahsi olarak kimse ile bir sorunum hesabım olamaz. Hepinizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Hak yüktür, benim hakkım var ise herkese helal ediyorum.” ifadelerini kullandı.


“FISILTI GAZETE İŞİNİ BIRAKIN!”
Programda ilçe protokolünün yanı sıra muhtarlar, kamu kuruluşlarının yöneticileri ve basın mensuplarıyla da tek tek vedalaşan Altun, Gazipaşalılara bir de nasihatte bulundu. Altun, “Gazipaşa’ya yapılabilecek en güzel nasihat; birbirinize güzel davranmanız, fısıltı gazete işini yani dedikoduyu bırakıp, haberleşmeyi işini layıkıyla yapan gazetecilere bırakmak. Çünkü yalanın diğer adı gıybettir. Gıybet de ölmüş Müslüman’ın etini çiğnemek demek. O yüzden dedikodulara, kötülüklere itibar etmeden kurulu nizam içinde ilçeyi yönetmek ve ilçeye sahip çıkmak Gazipaşa için yapılacak en güzel şey. Eminim ki ilçe çok daha güzel seviyelere yükselecek.
 

“EMANTE SAHİP ÇIKIN!”
İlçede 3 yıllık görev sürecimde ihtiyaç duyulan ve çözüm bekleyen birçok sorunu çözmeye çalıştık. Sizler de bu emanete sahip çıkın. Görevim boyunca benden yardımlarını esirgemeyen başta Antalya Valimiz Hulusi Şahin olmak üzere, milletvekillerimiz, İlçe Belediye Başkanı ve yöneticileri, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları, şehit aileleri, gazilerimiz ve basın mensuplarına da şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.


Programın sonunda ise Kaymakam Orhan Altun’a günün anısına çeşitli hediyeler takdim edildi. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —