KAYMAKAM ALTUN'DAN YILBAŞI MESAİSİ

KAYMAKAM Orhan Altun, 2023 yılının son saatlerinde görev başındaki kolluk kuvvetlerinin ardından sağlık çalışanlarının yeni yıllarını kutladı.

GÜNDEM 2.01.2024 10:53:00 0
KAYMAKAM ALTUN

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, 2024 yılına girerken kolluk kuvvetlerini ve sağlık çalışanlarını  unutmadı. Yılbaşı gecesi görev yapan güvenlik güçleriyle bir araya gelen Kaymakam Altun, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Akif Çolak, İlçe Sağlık Müdürü Eşşe Çelik, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Büyükakça, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ramazan Bekteş ve Gazipaşa Kızılay Temsilciliği gönüllüleriyle birlikte Gazipaşa Güney Jandarma Karakol Komutanlığı’nı ziyaret etti. 


GÜNEY JANDARMA KARAKOL KOMUTANLIĞI ZİYARET EDİLDİ
Güney Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş İrfan Sarıkaya’dan karakol ve yılbaşında jandarma bölgelerinde alınan güvenlik tedbirleri ile ilgili bilgi alan Altun, Jandarma personellerinin yeni yılını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.


GÖREVİ BAŞINDAKİ SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YENİ YILINI DA KUTLANDI
Ardından Çobanlar Mahallesi’nde bulunan 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nu ziyaret eden Kaymakam Orhan Altun ve beraberindekiler, sağlık çalışanlarına salep ikramında bulundular. Sağlık çalışanları ile hasta ve hasta yakınlarının yeni yıllarını kutlayan Altun, “2024 yılının sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için bu gece de görev başında olacağız, hepinize görevinizde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: KAYMAKAM ALTUN' YILBAŞI MESAİSİ