KAYMAKAM ALTUN'DAN TARIM FUARINA ZİYARET

KAYMAKAM ALTUN

KAYMAKAM Orhan Altun, ilçede bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Gazipaşa Tarım Fuarı’nı ziyaret ederek, hem çiftçilerin hem de tarım ürünleri satan firmaların stantlarını gezdi.

Gazipaşa Kaymakamlığı, Gazipaşa Belediyesi, Gazipaşa Tarım, Kültür, Turizm, Eğitim ve Yardım Derneği, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Gazipaşa Ziraat Odası, Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü (BATEM) iş birliğinde bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Gazipaşa Tarım Fuarı’nı ziyaret eden Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, hem çiftçilerin hem de tarım ürünleri satan firmaların stantlarını gezdi. 70 firmanın tanıtım faaliyeti yürüttüğü fuarda Kaymakam Altun, sergilenen ürünler hakkında ilgililerden bilgiler alıp, stant açan esnaflara da hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. 


ÇİFTÇİLERE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ
Altun, ardından fuar alanında en iyi sebze ve meyve yarışmasında dereceye giren çiftçilere de ödüllerini takdim etti. Domates yarışmasında birinci Koru Mahallesi’nden Yasemin Oğuz, ikinci Cumhuriyet Mahallesi’nden Murat Mevlütoğlu; patlıcanda birinci Koru Mahallesi’nden Sami Aydın, ikinci Abdullah Özyiğit; çilekte birinci Koru Mahallesi’nden Rıza Bahçe, ikinci Çobanlar’dan Yunus Emre Gölge; salatalıkta birinci Abdullah Özyiğit, ikinci Beyrebucak’tan Turgut Altın, üçüncü Korubaşı’ndan Mustafa Öncül ve fasülye yarışmasında ise birinci Aydıncık Mahallesi’nden Nazan Yılmaz, ikinci Cumhuriyet’ten Murat Mevlütoğlu, üçüncü Beyrebucak Mahallesi’nden katılan Hasan Ali Yüksel oldu.


Kaymakam Altun’a ödül töreninde ve ziyaretlerde Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan, Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik de eşlik etti. >Vildan RENDE



Anahtar Kelimeler: KAYMAKAM ALTUN' TARIM FUARINA ZİYARET