KAYMAKAM ALTUN'DAN BAYRAM MESAİSİ

KAYMAKAM Orhan Altun, Kurban Bayramı’nın ilk günü protokol bayramlaşmasının ardından ilçedeki şehit kabirleri ile şehit ailelerini ziyaret etti.

GÜNDEM 20.06.2024 10:01:00 0
KAYMAKAM ALTUN

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Kurban Bayramı’nın ilk günü protokol bayramlaşma programına katıldı. Burada protokol ve vatandaşlarla bayramlaşan Kaymakam Altun, kurban kesim yerlerini de ziyaret gerçekleştirdi. Ardından Yakacık Mahallesi’nde şehitlikte hazırlanan programa katılan Altun, Korubaşı Camii İmamı Mustafa Kareteke tarafından yapılan Kur'an-ı Kerim tilaveti ile İlçe Müftüsü Başar’ın dua programının ardından şehitlere dua edip, kabirlerine karanfil bıraktı.


KAYMAKAM ALTUN, ŞEHİT AİLESİNİ UNUTMADI
Kaymakam Altun kabir ziyaretlerinin ardından ise 2008 yılında Şırnak'ta teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Er Mesut Yılmaz'ın, ailesini evinde ziyaret edip, bayramlarını tebrik etti.Ziyaretinde şehit ailesine birlik beraberlik mesajı veren Altun, “Ülkenin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin hakları asla ödenmez. Şehitlerimizin geride bıraktıkları birer emanettir ve bu emanetlere devlet olarak her zaman sahip çıkılacaktır ayrıca bu uğurda yaralanarak çeşitli uzuvlarını kaybeden gazilere de sağlıklı güzel günler diliyorum” dedi.


KOLLUK KUVVETLERİ ZİYARET EDİLDİ
Güney Jandarma Uygulama Noktasında görevli Emniyet ve Jandarma personeli ile de bir araya gelen Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Jandarma Teşkilatı’nın 185. kuruluş yıl dönümünü de kutladı. Uygulama noktalarındaki denetimlere katılarak sürücülerin de bayramlarını kutlayan Altun’un son durağı ise Çobanlar mahallesinde bulunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu oldu. Burada görevli sağlık personelleriyle de bayramlaşan Altun, bütün kolluk kuvvetlerine misafirperverliği için teşekkür ederek, başarılı görevlerinin devamını diledi.


Kaymakam Altun’a, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Akif Çolak, İlçe Sağlık Müdürü Eşşe Çelik ile İlçe Müftüsü Fahri Başar da eşlik etti.> Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: KAYMAKAM ALTUN' BAYRAM MESAİSİ