KAYMAKAM ALTUN ÖĞRENCİLERLE İFTAR YAPTI

KAYMAKAM Orhan Altun, Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ile Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile Diyanet Gençlik Merkezi’nde bir araya gelerek iftar yaptı.

GÜNDEM 21.03.2024 08:54:00 0
KAYMAKAM ALTUN ÖĞRENCİLERLE İFTAR YAPTI

Gazipaşa Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi’nde öğrencilere yönelik bir hayırsever tarafından iftar programı düzenlendi. Programa Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan, İlçe Müftüsü Fahri Başar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  (SYDV) Müdürü Ali Rıza Büyükakça, Kaymakam Altun’un dedesi Dursun Altun, Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ile Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve Hasan Peker Yatılı Hafızlık Kız Kuran Kursu öğrencileri katıldı. İftar sofrasında öğrencilerle samimi bir ortamda bir araya gelen Kaymakam Altun, gençlerle sohbet ederek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştı. 
 

ÖĞRENCİLER İLE YAKINDAN İLGİLENDİ
Öğrencilerin sorularını ilgiyle dinleyen ve kendileriyle yakından ilgilenen Kaymakam Altun, onlara eğitim hayatlarında başarılar diledi. Altun, program ile ilgili ise “Bizi sizlerle buluşturan Allah’a şükrediyor, iftar programının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. İlçe Müftüsü Fahri Başar da programa teşrifleri sebebiyle başta ilçe Kaymakamı Orhan Altun olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti. Program Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi dinletisi ve sonrasında yapılan dua ile sona erdi. >Vildan RENDE