Tarih: 07.06.2024 12:37

KAYMAKAM ALTUN KURBANINI TDV'YE BAĞIŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla başlatılan ‘2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu’na destek artarak devam ediyor. Vekaletle kurban organizasyonuna destekte bulunan Kaymakam Orhan Altun, Türkiye Diyanet Vakfı Gazipaşa Şubesi’ne kurbanını bağışladı.


Kaymakam Altun’u makamında ziyaret eden İlçe Müftüsü Fahri Başar, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürülen vekalet ile kurban organizasyonunun yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerinden söz ederek, desteğinden dolayı Kaymakam Altun’a teşekkür etti.


“KURBANINI PAYLAŞ, KARDEŞİNLE YAKINLAŞ”
Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun ise yaptığı açıklamada “İşini iyi yapan şeffaf kurumlarımızdan biri olan Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), yurt içinde ve yurt dışında yaptığı ayni ve nakdi yardımlarla her zaman ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Dünyanın dört bir tarafına dağıtılan kurbanlar sayesinde devletler, milletler ve hatta kıtalar arasında gönül köprüleri kuruluyor. Yurt içinde vekalet ile kurban bedeli 11 bin 750 lira, yurt dışı vekalet ile kurban bedeli ise 4 bin 750 lira. Vekâletle kurban organizasyonunda da her yıl titiz bir çalışma ile muhtaç insanlara bayram sevinci yaşatılıyor. Bu anlamda yaptığı çalışmalardan ötürü Diyanet İşleri Başkanlığı’nı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nı tebrik ediyor, bizleri de hayra sevk ettiği için ayrıca teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bu yıl da kurbanımı yurt içi vekalet ile kurban kesim programı kapsamında Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışlıyor, bu anlamlı organizasyona halkımızın ilgisini bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. 


TDV adına Kaymakam Altun’un kurban vekaletini kabul eden Müftü Başar, Diyanet teşkilatı adına teşekkürlerini ileterek bağış makbuzunu takdim etti. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —