KAYMAKAM ALTUN KOLLUK KUVVETLERİNİ DENETLEDİ

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Gazipaşa Güney Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret edip, denetimlerde bulundu. Kaymakam Altun’a, Cumhuriyet Savcısı Tarık Korkmaz eşlik etti.

GÜNCEL 4.11.2022 10:59:00 0
KAYMAKAM ALTUN KOLLUK KUVVETLERİNİ DENETLEDİ

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Gazipaşa’daki kurumları ziyaret edip, denetimlerini sürdürüyor. Kaymakam Altun, Gazipaşa Cumhuriyet Savcısı Tarık Korkmaz ile Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada Gazipaşa İlçe Emniyet Müdür V. Erol Şen ile görüşen Altun, Şen’e görevinde başarı diledi. Ardından emniyetin çalışmalarını denetleyen Altun, Müdür Şen ve büro amirlerinden yapılan çalışmalar ve denetimler hakkında bilgi aldı. İlçede huzur ve güvenliğin sağlanmasında emniyet ve jandarmanın yapacağı önemine vurgu yapan Altun, ekiplere çalışmalarında titiz davranmaları konusunda talimatta bulundu.

GÜNEY JANDARMA YOL KONTROL NOKTASI’NIN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

Ziyaretlerine Gazipaşa Güney Jandarma Karakol Komutanlığı ile devam eden Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun ve Cumhuriyet Savcısı Tarık Korkmaz, Güney’de jandarma ekipleriyle bir araya geldi. Kaymakam Altun, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Emre Cihat Aydemir ve Güney Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Zekeriya Özdemir’den jandarmanın faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Güney Jandarma Yol Kontrol Noktası’nda görev yapan ekipleri de ziyaret eden Altun, emniyetteki talimatlarını Güney’de de tekrarladı. Güney Jandarma Yol Kontrol Noktası’nın Antalya için önemine vurgu yapan Altun, denetimlerde titiz davranılmasını istedi.