Tarih: 15.12.2022 09:15

KAYMAKAM ALTUN “KOLLUĞU” DENETLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, ilçemizde önleyici kolluk görevini yürüten İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne denetleme ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretine İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden başlayan Kaymakam Altun’u kurum girişinde İlçe Emniyet Müdürü Erol Şen ve kısım amirleri karşıladı. İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan kısımları ziyaret ederek denetleyen Kaymakam Altun, personellerden yapılan iş ve işlemler hakkında bilgiler aldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaretinin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı’na denetleme ziyaretinde bulunan kaymakam Altun, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Emre Cihat Aydemir ile kısım amirleri tarafından karşılandı. Altun burada, Jandarma Denetleme Defteri’ni imzaladı. İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde bulunan birimleri ziyaret ederek denetleyen Kaymakam ALTUN, birim personelinden yapılan iş ve işlemler hakkında bilgiler aldı.

“GÖREVLERİNİZDE KOLAYLIKLAR VE BAŞARILAR DİLİYORUM”

İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı’na denetleme ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Altun “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, İlçemizde huzur ve güven ortamı tesis etmek için mesai mefhumu gözetmeksizin özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Görevlerinizde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —